Περπάτημα: Το tip για να χάσεις ακόμα περισσότερες θερμίδες

Main Image

Να πώς θα αναβαθμίσεις την αθλητική σου ρουτίνα.

Αν για σένα το περπάτημα δεν είναι μόνο το μέσο να πηγαίνεις από το σπίτι στη δουλειά και τούμπαλιν, αλλά η γυμναστική σου, σου έχουμε το βασικότερο tip να την κάνεις πιο αποτελεσματική.

Μπορεί να μην είναι το πιο κουραστικό είδος προπόνησης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αποτελεσματικό. Αρκεί να γίνεται σωστά (σαν να λέμε με ρυθμό) και να το κάνεις τακτικά (σαν να λέμε όχι όταν θέλεις να πας στο περίπτερο για σοκολάτα).

ADVERTISING

Μπορεί να θυμάσαι που το λέγαμε κι εδώ ότι με 2.000 βήματα (δηλαδή 1,6 χλμ) μπορείς να κάψεις 100 θερμίδες. Αλλά αυτό, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι είναι μόνο η αρχή αφού με το να φέρνεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο μπορείς να πετύχεις ακόμα περισσότερα.

Αν είσαι περίεργη να ανακαλύψεις τα όρια του σώματος σου και την αλλαγή που μπορεί να επιφέρει σε αυτό η γυμναστική μέσω του βαδίσματος, η γυμνάστρια Christine DiBugnara έχει το ιδανικό tip για να περάσεις στο επόμενο επίπεδο.

«Κατά τη διάρκεια της βόλτας σου βάλε μικρά στοιχήματα με τον εαυτό σου. Για παράδειγμα, αν κάνεις την προπόνησή σου σε εξωτερικούς χώρους, δοκίμασε να περπατήσεις με τη μέγιστη δυνατή σου ταχύτητα (χωρίς όμως να τρέξεις) όσο πιο γρήγορα μπορείς μέχρι το σημείο που έχεις θέσει. Αν πάλι περπατάς πάνω σε διάδρομο, θέσε ένα χρονικό ή χιλιομετρικό όριο και ρύθμισε την ταχύτητα μέχρι να φτάσεις σε αυτό στο μέγιστο που μπορείς», λέει.

ADVERTISING

Αν συνηθίζεις να περπατάς μαζί με μια φίλη σου, μπορείτε να κάνετε το ίδιο μαζί. Να θέσετε στόχους απόστασης και να συναγωνιστείτε η μία την άλλη στο πόσο γρήγορα μπορείτε να τους φτάσετε περπατώντας γρήγορα.

Ναι σίγουρα θα κουραστείς παραπάνω. Σίγουρα θα ιδρώσεις, σίγουρα θα λαχανιάσεις. Με το που κατακτήσεις όμως τους νέους σου στόχους έχεις καταφέρει κάτι μαγικό. Να ξεπεράσεις τα όρια σου και να περάσεις στην επόμενη πίστα. Αυτή στην οποία καις και, ταυτόχρονα, αντέχεις ακόμα περισσότερο.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.