Τι σημαίνει όταν κάποιος σε βλέπει στον ύπνο του

Main Image

Ορίστε τι προσπαθεί να του πει το υποσυνείδητό του.

Αν ψάχνεις στους ονειροκρίτες και στον Καζαμία για να δεις τι σημαίνει το όνειρο που είδε στον ύπνο του το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και περιελάμβανε κι εσένα, λάθος σου. Η απάντηση που γυρεύεις είναι στις επόμενες γραμμές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, λοιπόν, όταν κάποιος σε δει στον ύπνο του, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου ή σε θέλει (ακόμα ένα πράγμα για να προσθέσουμε στη λίστα με τα πράγματα που κάνει και νομίζεις ότι σε γουστάρει, αλλά δε σημαίνουν τίποτα τέτοιο), αλλά έχει να κάνει με το τι σημαίνεις εσύ για εκείνον κάπως πιο αφηρημένα.

ADVERTISING

Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι για όλα τα όνειρα, αλλά κυρίως για εκείνα στα οποία πρωταγωνιστούν άνθρωποι, είναι ότι το γενικότερο πλαίσιο είναι που μετράει. Τα όνειρα είναι συμβολικά, οπότε όταν βλέπεις κάποιο άτομο στον ύπνο σου, μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αίσθηση, μια σκέψη ή ένα συναίσθημα που έχεις συνδέσει με αυτό το άτομο.

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, τα όνειρα με πραγματικούς ανθρώπους, δεν έχουν τελικά καμία σχέση με αυτούς, αλλά αποκαλύπτουν κάτι για εκείνον που τα είδε, είτε κάποιο ανεξερεύνητο κομμάτι του, είτε ένα συναίσθημα που βιώνει αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο.

Αν, λοιπόν, κάποιος σε δει στον ύπνο του και στο πει, μην δώσεις τόση σημασία. Μπορεί να δείχνει ότι αυτός που σε ονειρεύτηκε σε έχει συνδέσει με συγκεκριμένα συναισθήματα, αλλά τελικά δεν είναι κάτι που συνδέεται άμεσα με σένα, αλλά με το πώς εκείνος σχετίζεται με αυτά τα συναισθήματα. Η εικόνα σου απλά έτυχε να είναι ένας χρήσιμος αγωγός μέσω του οποίου μπορούν να τα εξετάσουν. Ή μπορεί απλά να είδε κάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο του θύμισε εσένα - ακόμα και ασυνείδητα - και στη συνέχεια αυτό μεταφράστηκε κάπως όταν εσύ εμφανίστηκες στον ύπνο του το ίδιο βράδυ.

ADVERTISING

Λυπάμαι πολύ.

ADVERTISING

3 SMOOTHIES ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ''ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ'' ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Το σωστό πρωινό χωράει και σε ένα ποτήρι.

TO ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΣ KAIA GERBER ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Η Kaia Gerber φοράει το μπικίνι της και δημιουργεί το επόμενο beach trend.

ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΗ ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ ΣΤΟ INSTAGRAM ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ

Να γιατί δεν πρέπει να τα βάζεις με τη Θωμαή.

Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΟΥ

Το κόλπο που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις και χώρο και χρόνο.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΕΣ

Το κόλπο με τη μάσκαρα για πιο μακριές βλεφαρίδες.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.