ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το δωρεάν σεμινάριο Life Coaching με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, που έγινε θεσμός, είναι και φέτος εδώ

Η ιδέα του «Καλύτερα Γίνεται» γεννήθηκε από την ανάγκη της Νάνσυ Μαλλέρου και της ομάδας της να απαντήσει στη γενικευμένη κρίση που οδήγησε πολλούς συνανθρώπους μας να βιώνουν μοναξιά, ανασφάλεια, αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης, ανθρώπους οι οποίοι έχασαν ή απειλούνται να χάσουν τη ζωή τους όπως την ήξεραν, τη δουλειά τους, που είδαν την καριέρα τους, τα θέλω, τα όνειρα και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο να κλονίζονται.

To Coaching ως γέφυρα που χτίζει το Πού Είμαστε με το Πού θέλουμε να πάμε είναι ο τρόπος να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα. Μέσα από τη θεωρία, τις ασκήσεις και τα εργαλεία του, Life Coaching δημιουργήθηκε η συνθήκη ώστε οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να «ξεκλειδώσουν» τις δεξιότητές τους, να ενισχύσουν τη συνειδητότητά τους και να κινητοποιηθούν ώστε να πραγματοποιήσουν αλλαγές που θα τους βελτιώσουν τη ζωή.

Φέτος για 5η φορά η Δρ. Μαλλέρου με την ομάδα της είναι δίπλα σε όσους θέλουν να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα προς τη βελτίωση της ζωής τους αλλά και να μάθουν τρόπους που θα τους βοηθήσουν να ξαναβρούν της ευεξία και ισορροπία τους εύκολα και ανέξοδα, όπου κι αν βρίσκονται. Το επιστημονικά σχεδιασμένο τετράωρο Life Coaching πρόγραμμα με οδηγό τη Νάνσυ Μαλλέρου και τις πολύτιμες, ενθαρρυντικές συμβουλές της θα περιλαμβάνει:

– NLP  –  Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό με την Έλντα Γεωργαρά – NLP Master Coach, για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε

– Διαλογισμό με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, δάσκαλο yoga & Διαλογισμού, για να βρίσκετε την ισορροπία και την ηρεμία σας όπου κι αν είστε

– Office Pilates με τον Πέτρο Κουρουπάκη, πρώην χορευτή της Λυρικής Σκηνής και Body Specialist, για να παραμένετε σε φόρμα ακόμα και στο χώρο εργασίας

– το Success Story που θα μοιραστεί με το κοινό η Φαίη Μπέη, δημοσιογράφος και ιδρύτρια του fayscontrol.gr

Ενδιαφέρουσες ομιλίες, in-vivo coaching, διαδραστικές ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, πρακτικά εργαλεία, διάλογος και κίνηση, θα δώσουν στους συμμετέχοντες τα ερεθίσματα την ενδυνάμωση και την παρακίνηση που θα τους κάνει να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με δύναμη και αποφασιστικότητα! 

Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε ό,τι αξίζετε ?

Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα  και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τα αποκτήσετε!

Δεν είστε μόνοι και σίγουρα … ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν όλοι ανεξαιρέτως, αρκεί να υποβάλλουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας της Life Clinic Group www.lifeclinicgroup.com.