ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Εμείς σήμερα κάναμε αυτό που πρέπει για την υγεία μας. Εσύ;

Η 25η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, ενώ ο μήνας Οκτώβριος είναι ολόκληρος αφιερωμένος στην ενημέρωση και την πρόληψη. Στόχος των ενεργειών που γίνονται καθόλη τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι η σωστή ενημέρωση των γυναικών για τη σημαντικότητα της πρόληψης, η οποία σώζει ζωές.

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες 1 στις 8 γυναίκες, θα εκδηλώσει κάποια στιγμή στη ζωή της καρκίνο του μαστού. Αυτό όμως που πρέπει όλες μας να έχουμε καλά στο μυαλό μας είναι ότι ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να θεραπευτεί, αν φυσικά διαγνωστεί εγκαίρως. Χρειάζεται κάτι άλλο για να πειστούμε ότι δε θα πρέπει να αμελούμε το ραντεβού με το γιατρό μας;

Η σημερινή μέρα, λοιπόν, ας είναι απλά ένα καμπανάκι το οποίο θα μας θυμίζει το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από την ετήσια μας εξέταση. Πέραν από την τακτική αυτοεξέταση, που θα πρέπει να γίνει για εμάς μέρος της ρουτίνας μας, οφείλουμε μία φορά το χρόνο να κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις τις οποίες ορίζει ο γιατρός ανάλογα με το ιστορικό μας. 

Εμείς εδώ στο Ladylike αποφασίσαμε σήμερα το πρωί να αφήσουμε στην άκρη για λίγες ώρες τις υποχρεώσεις μας στο site και να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία μας. Επισκεφθήκαμε το ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ, το οποίο αποτελεί μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα ενοποιημένης παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και διαγνωστικών εξετάσεων σε ένα χώρο. Μέσα σε λίγη μόλις ώρα εξεταστήκαμε από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μείναμε απολύτως ικανοποιημένες από τις υπηρεσίες του.

Αν θέλεις κι εσύ να το κάνεις, το ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ σου δίνει τη δυνατότητα να εξεταστείς εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μέσα από ειδικό πακέτο εξετάσεων* με μόλις 30€, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

Πακέτο Εξετάσεων για την Πρόληψη Καρκίνου του Μαστού:

Ψηφιακή μαστογραφία

U/S Μαστών

Test Pap

Γυναικολογική εξέταση

Ας γίνει η σημερινή ημέρα η αφορμή να νοιαστείς λίγο παραπάνω για τον εαυτό σου. Μην αμελείς την υγεία σου και κλείσε άμεσα ραντεβού να εξεταστείς. Το οφείλεις στον εαυτό σου και σε όλους όσους αγαπάς και σε αγαπούν.

* Η προσφορά ισχύει ως τις 6 Νοέμβρη. Μπορείς να κλείσεις online το ραντεβού σου συμπληρώνοντας απλώς τη φόρμα επικοινωνίας  http://praxis-ygeias.gr/epikoinonia/

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2106813000

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στη σελίδα του Πράξις Υγείας στο facebook: https://www.facebook.com/praxisygeias/ αλλά και στο επίσημο site