ΥΓΕΙΑ

Κέρδισε πολύτιμο χρόνο, μάθε έγκαιρα για την εγκυμοσύνη σου

Το ιδανικό για μία γυναίκα είναι να αποκτά παιδί εφόσον το επιθυμεί και κάτω από τις συνθήκες που το έχει ονειρευτεί. Είτε ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των γυναικών είτε δε νιώθεις έτοιμη ακόμα να βιώσεις τη μητρότητα, ένα είναι σίγουρο: σου αξίζει να μάθεις έγκαιρα και έγκυρα για την εγκυμοσύνη σου, ώστε να πάρεις τις αποφάσεις σου εξίσου γρήγορα και όχι υπό συναισθηματική και χρονική πίεση.

Ο χρόνος έχει σημασία. Όσο πιο νωρίς μάθεις για την εγκυμοσύνη σου, τόσο πιο έγκαιρα θα απαλλαγείς από την αγωνία και το στρες. Έπειτα, θα είσαι σε θέση να κάνεις πιο “υγιεινές” επιλογές όπως η αποφυγή του καπνίσματος, του αλκοόλ, της καφεΐνης και των ωμών τροφών. Επιπλέον, στην περίπτωση που η εγκυμοσύνη σου είναι επιθυμητή, θα μπορέσεις να λάβεις έγκαιρη προγεννητική φροντίδα αλλά και τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής με φυλλικό οξύ που ενδείκνυνται γι’ αυτή την περίοδο της ζωής σου.

Ο μόνος τρόπος, λοιπόν, να μάθεις αν είσαι έγκυος ή όχι (εκτός, φυσικά από τις αιματολογικές εξετάσεις, που είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία) είναι το τεστ εγκυμοσύνης. Επειδή, όμως, η αναμονή έστω και των λίγων λεπτών μοιάζει με αιώνα σε αυτές τις περιπτώσεις, χρειάζεσαι εκείνο το τεστ που θα σου δώσει αξιόπιστη απάντηση μέσα σε μόνο 1′ και με περισσότερη από 99% ακρίβεια. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να σου συστήσω τη νέα πραγματικά επαναστατική σειρά τεστ εγκυμοσύνης Predictor.

Η νέα τεχνολογία του Predictor εφαρμόζεται σε 5 διαφορετικά είδη τεστ, ώστε να βρεις αυτό που θα καλύπτει εξολοκλήρου την περίπτωσή σου και θα σου χαρίσει αξιόπιστο, ταχύτερο και ακριβέστερο αποτέλεσμα. Ας τα γνωρίσουμε ένα προς ένα.

1) Predictor Early

 

Αυτό το τεστ μπορείς να το δοκιμάσεις ακόμα και 6 μέρες νωρίτερα από την πρώτη μέρα καθυστέρησης, ενώ διαθέτει ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την πρώτη μέρα της αναμενόμενης περιόδου. Αρκεί να σου πω ότι τα αποτελέσματα κλινικών μελετών καταδεικνύουν πως το 76% των εγκύων έχει θετικό αποτέλεσμα 6 κιόλας ημέρες πριν από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

2) Predictor Express

 

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το Predictor Express σου απαντάει σε 1 μόνο λεπτό από την πρώτη ημέρα της αναμενόμενης περιόδου. Παράλληλα, διαθέτει ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την πρώτη μέρα της αναμενόμενης περιόδου.

3) Predictor Early + Express

 

Τι είναι καλύτερο από το Predictor Early και από το Predictor Express; Το Predictor που συνδυάζει και τα δύο τεστ μαζί. Τώρα, μπορείς να ελέγξεις αν είσαι έγκυος έως και 6 μέρες νωρίτερα από την πρώτη μέρα της καθυστέρησης και να το επιβεβαιώσεις σε μόλις 1 λεπτό την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.

4) Predictor Early Digital

 

Με την ψηφιακή εκδοχή του Predictor Early έχεις αποτέλεσμα έως και 5 μέρες νωρίτερα από την πρώτη μέρα της καθυστέρησης, με τόσο υψηλή ακρίβεια την 5η μέρα και απολαμβάνεις ακρίβεια σε ποσοστό ανώτερο του 99% από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.

5) Predictor Ovulation

 

Αυτή η σειρά είναι μια πραγματική επανάσταση και αφορά σ’ εσένα που επιθυμείς να μείνεις έγκυος, καθώς βοηθά στη μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων επίτευξης σύλληψης με φυσικό τρόπο, εντοπίζοντας τις 2 πιο γόνιμες μέρες σου και πάντα με ακρίβεια περισσότερη του 99%.

Σε μια τόσο κομβική στιγμή της ζωής σου χρειάζεσαι έναν αξιόπιστο σύμμαχο. Βρες το δικό σου σε ένα από τα 5 νέα τεστ Predictor.

 

www.predictor.gr