ΥΓΕΙΑ

Την άνοιξη πολλοί αγάπησαν, την αλλεργία ουδείς

Η άνοιξη ανέκαθεν ήταν η αγαπημένη μου εποχή. Εδώ, Βιβή. Θέλεις τα γενέθλιά μου πριν λίγες μέρες (#τοκορίτσιτουΜάη), το πτυχίο που πήρα πριν κάμποσα χρόνια (σαν-ψέμα-μου-φαίνεται), η φύση που οργιάζει με  χρώματα και αρώματα, το γεγονός ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει χωρίς να έχει αφόρητη ζέστη όπως το καλοκαίρι (#airconditionfree), τα λουλούδια που σου φτιάχνουν τη διάθεση, τα χελιδόνια,  η «Άνοιξη» της  Σοφίας Βόσσου, η μέρα που μεγαλώνει. Θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω πολλά ακόμη, όμως κάπου εδώ, το όνειρο μετατρέπεται σε εφιάλτη και ο στίχος «ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο» έρχεται να κουμπώσει τέλεια στην περίπτωση μου. Και όπου εφιάλτης βάλε γύρη και όπου γύρη βάλε αλλεργία.

Κάπου εδώ ξεκινά η συγκίνηση και ο εγκλεισμός μου.

Ένα δάκρυ κυλά στο μάγουλό μου και όχι, δεν είναι δάκρυ χαράς. Είναι συνεχής καταρροή που συνοδεύεται από συνάχι, μόνιμο μπούκωμα στη μύτη, ακατάπαυστο φτέρνισμα, κοκκίνισμα στα μάτια και φαγούρα. Φαγούρα παντού. Στα μάτια, στη μύτη, στα αυτιά, τον ουρανίσκο και το λαιμό. Στη δική μου περίπτωση το μενού έχει κατά 90% και πονοκέφαλο.

Και όπως καταλαβαίνεις, σε τέτοια κατάσταση (#κινητοζομπι), η εφευρετικότητα χτυπάει κόκκινο προκειμένου το σπίτι να μην γίνει μονόδρομος στην ανοιξιάτικη διασκέδασή μου. Έλα ντε που γίνεται όμως. Και στο λέω εγώ που έχω δοκιμάσει να κυκλοφορώ με χοντρό φουλάρι Μάιο μήνα καλυμμένη μέχρι τη μύτη, έχω πάει για ποτό το βράδυ με γυαλιά ηλίου, δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς να έχω πάνω μου 4 πακέτα χαρτομάντιλα (άλλα τόσα έχω και στο αμάξι μου) και έχω σβήσει την τούρτα των γενεθλίων μου με κατακόκκινα πρησμένα μάτια και χαρτομάντιλα στο χέρι.

 

Δε θα σου μιλήσω για τις λίστες με τα «πρέπει να» ή τα «δεν μπορώ να έρθω» που λέγονται κάθε τέτοια σεζόν, για προφανείς λόγους. Κάπως έτσι, το Lanes AlergEnd μπήκε (και έμεινε) στη ζωή μου, βάζοντας τέλος σε κάθε είδους στέρηση λόγω αλλεργίας.

 

Στην ουσία, πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά συστατικά που αντιμετωπίζει  γρήγορα και άμεσα τα συμπτώματα των εποχικών ενοχλήσεων & περιβαλλοντικών ευαισθησιών. Το μυστικό της επιτυχίας του; Η μοναδική, καινοτόμα σύνθεσή του που περιέχει ψευδάργυρο, καθώς και η επώνυμη φόρμουλα Sniztop®, που χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Το καλύτερο είναι πως δρα μέσα σε μόλις 15 λεπτά, χωρίς να έχει παρενέργειες, ενώ είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. Μάλιστα, η αποτελεσματικότητα και η άμεση δράση του αποδεικνύονται μέσω δύο κλινικών μελετών σε Ελλάδα και Αμερική.

Και ναι, μετά από αυτό, καταλαβαίνεις το νόημα της παραπάνω φωτογραφίας!