Η συνήθεια που πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητά σου για να ζήσεις περισσότερο

Main Image

Ίσως εσύ παραλείπεις αυτό το βήμα, αλλά μπορεί να σου χαρίσει επιπλέον χρόνια ζωής.

Υπάρχουν άπειρες θεωρίες, έρευνες και μύθοι για το τι μπορεί να ευνοεί τη μακροζωία. Σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει ένα λεωφορείο από το να πατήσει κάποιον, αλλά με το να διατηρούμαστε υγιείς, φροντίζουμε ώστε να προλαμβάνουμε στο ελάχιστο για τον εαυτό μας και την υγεία του.

Ανάμεσα στα χίλια μύρια που μπορεί να υποστηρίζουν οι ειδικοί ότι συντελούν στο να ζήσεις περισσότερα χρόνια, βρήκα και κάτι εύκολο να το κάνεις και τρομερά επικερδές για εσένα και το προσδόκιμο ζωής σου.

ADVERTISING

Αυτό που ξέρουμε βασικά είναι ότι οι ασθένειες των ούλων μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο θανάτου, αλλά η τακτική χρήση νήματος μπορεί να προσθέσει έως και έξι χρόνια στο προσδόκιμο της ζωής ενός υγιούς ανθρώπου, σύμφωνα με τον Saul Pressner, οδοντίατρο στη Νέα Υόρκη. "Υποτίθεται ότι με το νήμα, μειώνεται η ποσότητα των μικροοργανισμών στο στόμα, κι έτσι μειώνεται και η στοματική φλεγμονή. Τα λιγότερο φλεγμονώδη ούλα είναι λιγότερο πιθανό να αιμορραγούν και επομένως λιγότερα βακτήρια και ιοί θα μπουν στην κυκλοφορία του αίματος από ένα υγιές στόμα".

ADVERTISING

Μήπως να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς κι εσύ;

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.