FASHION NEWS

Waterbags: Οι summer bags με prints Ελλήνων σχεδιαστών που θα λατρέψεις

Φέτος, λόγω της πανδημίας του Covid-19 που έβαλε «λουκέτο» σε μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές και brands. Τα νεοσύστατα fashion brands της χώρας μας, έχουν αποδείξει ότι μπορούν επάξια να προσφέρουν στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό, ένα ποιοτικό προϊόν, μέσα από το οποίο τιμάται το όραμα του εκάστοτε designer.

Με παρόμοια φιλοσοφία, δημιούργησε και τo fashion brand Waterbags τη νέα σειρά summer bags που έχουν ελληνική υπογραφή.

Οι summer bags της Watebags έχουν τα prints Ελλήνων εικαστικών

Η Watebags, σε συνεργασία με 56 καταξιωμένους και ανερχόμενους Έλληνες και διεθνείς εικαστικούς σχεδιαστές, δημιούργησαν μια σειρά από stylish summer bags. Μαζί με τους Αντώνης Κυριακούλης, Γιάννης Βαρελάς, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Στέφανος Ρόκος, Κάτια Δελατόλα, Αντωνάκης Χριστοδούλου, Φίλιππος Θεοδωρίδης, Daniel Egneus, Eileen Bostford και Ewa Zak, δημιούργησαν τη φετινή συλλογή των Waterbags.

Τη συλλογή των summer bags, συμπληρώνουν με τα σχέδια τους παιδιά από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου που ζωγράφισαν με φαντασία «Τι είναι ο κόσμος για εσένα με ένα σχέδιο και ένα χρώμα». Στη συλλογή συνέβαλαν και μαθητές του Ι.Β. της Σχολής Μωραΐτη και 10 φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που κέρδισαν με τα πρωτότυπα σχέδια τους σε διαγωνισμό που διεξήγαγε η Waterbags σε συνεργασία με την Α.Σ.Κ.Τ. τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι versatile summer bags της Waterbags έχουν σχεδιαστεί για καλό σκοπό

Ιδανικές για την παραλία, τα ψώνια, τις βόλτες στην πόλη αλλά και τα ταξίδια, οι summer bags της Watebag είναι αρκετά ευρύχωρες. To ιδιαίτερο σχήμα τους και τα πολλά διαφορετικά χρώματα με σχέδια, ανταποκρίνονται στα γούστα πολλών. Η τιμή των summer bags της Waterbags είναι συμβολική, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του CΟVΙD-19 πραγματοποιήθηκαν δωρεές προστατευτικού εξοπλισμού στα Περιφερειακά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας των νησιών: Σκιάθου, Αστυπάλαιας, Δονούσας, Σχοινούσας, Κουφονησίων, Ηρακλειάς, καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.

Που θα τις βρεις

Βρες τις summer bags της Waterbags πωλούνται σε διάφορα σημεία σε όλη την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε διάφορα νησιά. Μπορείς επίσης να τις βρεις και στα δύο καταστήματα TOMS στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερα, μπες στο site της Waterbag ή στο Instagram account του brand.