ΚΑΦΕΣ

Συνταγή για κρέμα με καφέ για πάνω από το κέικ. Για παντού στο κέικ

shutterstock

Μία συνταγή που πιο εύκολη δεν υπάρχει. Από αυτές που δε χρειάζεται να διαβάσεις την εκτέλεση, αρκεί να ξέρεις τις σωστές δοσολογίες. Ένα ανακάτεμα και είσαι έτοιμη να απολαύσεις μία κρέμα με βάση τον καφέ που ταιριάζει απόλυτα με το κέικ που έφτιαξες ή αγόρασες. Μία στρώση πάνω από κάθε κομμάτι και αμέσως έχεις ένα εξαιρετικό γλυκό.

Υλικά

250 γρ. μασκαρπόνε

100 γρ. κρέμα γάλακτος

1 κ.γ. στιγμιαίο καφέ

30 γρ. άχνη ζάχαρη

1 κ.γ. φυστικοβούτυρο

λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Τα ανακατεύεις όλα μαζί αλλά προσεκτικά και με απαλές κινήσεις για να μην πήξει πολύ η κρέμα.