Το πανεύκολο κόλπο που θα μαλακώσει το κρέας σου πριν το ψήσεις

Main Image

Βγήκε το συκώτι σκληρό από το φούρνο; Να τι θα κάνεις την επόμενη φορά.

Θες να τρως το κρέας σου μαλακό. Να μην κινδυνεύει το δόντι ότι δαγκώνεις το συκώτι, την μπριζόλα ή το ψητό φιλέτο κοτόπουλο; αλλά τις μαρινάρες με τα χίλια δυο υλικά τις βαριέσαι. Δεν θες ν' ασχοληθείς μαζί τους.

Αν ψάχνεις λοιπόν τον πιο εύκολο τρόπο για να γίνει το κρεατάκι σου μαλακό με το ψήσιμο κι όχι σαν τσίχλα χιλιομασημένη, άκου τι θα κάνεις. Θα βάλεις το κρέας μέσα σε γάλα. Από 20 λεπτά μέχρι ένα ολόκληρο βράδυ. Κατόπιν θα το ρίξεις στη φωτιά, δηλαδή στο φούρνο, στην ψηστιέρα, στην κατσαρόλα ή το τηγάνι χωρίς να το πλύνεις φυσικά. Αρκεί να το στραγγίξεις ελαφρά. Εναλλακτικά το βυθίζεις σε χυμό ντομάτας ή ξίδι.

ADVERTISING

Και κάπως έτσι, συμβαίνει αυτό:

aa

ADVERTISING

via GIPHY

 
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.