TIPS

Τόσο καιρό σουρώνεις λάθος τα μακαρόνια. To twitter απεφάνθη

Ξέρεις πώς πάει η διαδικασία, βράζουμε το νερό, ρίχνουμε τα μακαρόνια, περιμένουμε λίγα λεπτάκια (ανάλογα με το είδος των ζυμαρικών), κι έπειτα αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο σουρωτήρι, ώστε να χυθεί το νερό και να μείνει μόνο το μαγειρεμένο φαγητό.

Πριν το λάθος 10 μακαρονάδες για κάθε γούστο. Εδώ δεν μπορεί να πάει τίποτα λάθος.

Το φανταστικό πράγμα που ονομάζεται ίντερνετ, είναι τόσο υπέροχο επειδή βρίσκει πάρα πολύ συχνά, τρόπους να ακυρώνει όλα όσα γνώριζες για χρόνια. Αυτές οι γραμμές που διαβάζεις τώρα, θα σε οδηγήσουν σε ακόμα μια τέτοια περίπτωση.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για μια βόμβα η οποία έσκασε στα social media, όταν ένας χρήστης του twitter, μοιράστηκε το πώς θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε κανονικά τα σουρωτήρια.

Ουσιαστικά καπακώνουμε την κατσαρόλα με το σουρωτήρι να έχει την κοιλιά προς τα μέσα, αναποδογυρίζουμε ελαφρά ώστε να αδειάσει το νερό από τις τρύπες, ενώ παράλληλα κρατάμε τα χερούλια και της κατσαρόλας και του σουρωτηριού και στη συνέχεια αφαιρούμε το σουρωτήρι. Et voila!

Πόσο πιο απλό ήταν όλον αυτό τον καιρό, αλήθεια.

Διαγωνισμός

Είσαι μακαρονάς και τι να κάνεις; Μοιράσου μαζί μας στο Instagram την αγαπημένη σου μακαρονάδα- αυτή που έφτιαξες με τα χεράκια σου ή αυτή που απήλαυσες κάπου έξω, χρησιμοποιώντας το hashtag #LikeaMelissa και κάνοντας tag το @ladylike.gr και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ζυμαρικά Melissa για 1 χρόνο!

(Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω Instagram 1/11/2017)