ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

4 ιδέες διακόσμησης για το κοριτσίστικο δωμάτιο

Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για αλλαγές στη διακόσμηση. Έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, το παιδί είναι κατασκήνωση ή στις γιαγιάδες-παππούδες και επίσης είναι σωστό timing γιατί μόλις επιστρέψεις από τις διακοπές θα νιώσεις την αλλαγή και θα κάνει πιο εύκολη τη μετάβαση. Το παιδικό δωμάτιο έχει σειρά. Το κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο θα έχει την τιμητική του. Μικρές προσθήκες στη διακόσμηση ή μία ανακαίνιση αν από βρεφικό πρέπει να γίνει παιδικό.

#1 Ταπετσαρία

A post shared by juicykids.ch (@juicykids.ch) on

Το βρεφικό δωμάτιο μπορεί να μεταμορφωθεί με μία μόνο ταπετσαρία. Δεν χρειάζεται να βάψεις ολόκληρο το δωμάτιο ροζ. Ένας τοίχος με ταπετσαρία είναι αρκετός.

#2 Ινδιάνικη σκηνή

A post shared by In and Out Kids (@inandoutkids) on

Το πιο τέλειο παιχνίδι. Αν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος στο δωμάτιο, μην το σκέφτεσαι καν. Απλά προετοιμάσου πως θα περνάει εκεί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

#3 Υπερυψωμένο κρεβάτι

A post shared by groundplayy (@groundplayy) on

Αν θέλεις να κερδίσεις χώρο το υπερυψωμένο κρεβάτι είναι η λύση. Από κάτω χωρά το γραφείο της και το υπόλοιπο είναι για παιχνίδι και μόνο.

#4 Διακοσμητικά

Όσο μεγαλώνει και πλησιάζει στην εφηβεία θέλει και το δωμάτιο να είναι ανάλογο. Τα κρεμασμένα διακοσμητικά θα γίνουν τα αγαπημένα της.