ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Φοβερά μπάνια για να πάρεις έμπνευση

Είσαι από τους τύπους ανθρώπου που θέλουν να έχουν εικόνα για να καταλάβουν. Έτσι λοιπόν αν θέλεις να φτιάξεις το μπάνιο σου (ή απλά να χαζέψεις) βρήκαμε στο Instagram κάποια από τα πολύ όμορφα. Ιδέες διακόσμησης που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Αν ο χώρος το επιτρέπει τότε γιατί να μη θυμίζει το τριάρι στο Παγκράτι του καταρράκτες της Εδέσσης; Θα κάνεις το πιο απολαυστικό μπάνιο της ζωής σου.

A post shared by 2AMthelabel (@2amthelabel) on

Λευκό, καφέ και μαύρο. Τα καρό πλακάκια είναι στιλάτα και θα είναι πάντα μόδα. Μία vintage πινελιά βρε παιδί μου. Και το έπιπλο του μπάνιου μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου ή με τη βοήθεια κάποιων χεριών που να πιάνουν. Μία βόλτα στις υπαίθριες αγορές του κέντρου θα είναι αφορμή ανανέωσης.

Χρώμα ακόμα και σε μπάνια μικρού μεγέθους. Μην ξεχνάς πως οι καθρέφτες δίνουν βάθος στο χώρο και αυτόματα τον κάνουν να δείχνει πιο μεγάλος. Τα φυτά είναι πάντα μία σωστή κίνηση, αρκεί να θυμάσαι το πότισμα.

Γιατί όχι δηλαδή; Σκέψου λίγο καλύτερα την ταπετσαρία στο μπάνιο. Υπάρχουν ειδικές που δε χαλάνε με το νερό και τους υδρατμούς. Μπορείς να βάλεις μόνο στον τοίχο πίσω από τον νιπτήρα και τους υπόλοιπους να τους αφήσεις λευκούς

A post shared by (@personnage.design) on

Ακόμα και οι ξεβαμμένοι τοίχοι έχουν την γοητεία τους. Στη διακόσμηση μην αναζητάς την τελειότητα. Το σημαντικό είναι ο χώρος σου να σε εκφράζει.

Περίτεχνα φωτιστικά και τα παλιά πατώματα που λύσσαξες να αλλάξεις. Το ρετρό είναι τάση. Το κίτρινο είναι ένα από το πολύ αγαπημένα χρώματα. Αυτή η απόχρωση ταιριάζει πολύ στο μπάνιο αλλά και την κουζίνα.

Χρυσές βρύσες και λεπτομέρειες. Μπορείς να κρατήσεις τη διακόσμηση ως έχει και να αντικαταστήσεις μόνο τις βρύσες.