DECO

Ιδέες διακόσμησης για το κρεβάτι για να τις έχεις κορώνα στο κεφαλάρι σου

Unsplash

Το υπνοδωμάτιό σου είναι ο πιο προσωπικός σου χώρος και για αυτό πρέπει η διακόσμησή του να φέρει την υπογραφή σου και το γούστο σου. Πάμε στο κρεβάτι και συγκεκριμένα στο κεφαλάρι του.

Μία λεπτομέρεια που μπορεί να μετατρέψει το σύνολο και να το ολοκληρώσει αισθητικά. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει ασορτί με το υπόλοιπο κρεβάτι για αυτό και έχουμε να σου προτείνουμε κάποιες ιδέες.

Αν το χέρι σου πιάνει μπορείς να τις φτιάξεις και μόνη σου, αν πάλι όχι θα πας με τη φωτογραφία και θα βρεις το ίδιο ή παρεμφερές. Ακόμα κι αν ο χώρος είναι μικρός με ένα «έξυπνο» σχέδιο πίσω από το κρεβάτι θα μπορέσεις να δώσεις βάθος και ύψος.

Χρυσοποίκιλτο και πολύ κομψό. Ο χρωματικός συνδυασμός με το μπλε δίνει μία αρχοντιά στο δωμάτιο. Το ταίριασμα δύο διαφορετικών υλικών και υφών δίνει βάθος.

Οι καναπέδες τύπου Chesterfield έχεις καταλάβει πως απογειώνουν τη διακόσμηση. Στην ίδια λοιπόν λογική και το κεφαλάρι. Αν το δωμάτιο έχει πολύ λευκό μπορείς να σπάσεις τη μονοχρωμία με ένα τέλειο baby pink.

Απλό και σικ. Το τελείωμα δίνει την αίσθηση της κίνησης, όπως και οι κάθετες γραμμές. Το off white θα σε βολέψει γιατί δεν λερώνεται κι αν λερωθεί δεν φαίνεται.

Ξύλο. Μία πιο ρουστίκ προσέγγιση στη διακόσμηση που είναι εύκολη ως προς την υλοποίηση, αρκεί να βρεις τη σωστή απόχρωση. Μην φοβηθείς τα «νερά» του ξύλου, δίνουν χαρακτήρα.

Τροπικές καταστάσεις για ένα funky δωμάτιο. Να θυμάσαι πως το ύφασμα μπορεί να αντικατασταθεί για αυτό τόλμησε ένα πιο ιδιαίτερο μοτίβο.

Βελούδο, κλασικό και πολύ αγαπημένο. Μία από τις πρώτες επιλογές αν σκέφτεσαι να πάρεις νέα κρεβατοκάμαρα ή να ανακαινίσεις την παλιά. Το σμαραγδί είναι ένα από τα χρώματα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Πάμε σε κάτι πιο περίτεχνο που και τα χέρια σου να πιάνουν, μάλλον, δεν θα μπορέσεις να το εκτελέσεις με ακρίβεια. Στην περίπτωση που σου αρέσει ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Με τη φωτογραφία στο χέρι και copy.

Μπορείς να συνδυάσεις κεφαλάρι με «πόδια» για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ιδανική επιλογή (και) για σπίτι σε νησί. Κάνει ωραία αντίθεση με το floral και το tropical.

Το μπαμπού παίζει πολύ σε αυτή την κατηγορία και είναι μία έξυπνη κίνηση αν δεν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στο κρεβάτι και να διατηρήσεις minimal τόνους στη διακόσμηση του χώρου.

Print που δίνει χρώμα και στιλ. Μπορείς να συνδυάσεις το φλούο με το παστέλ αν θέλεις ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.