Οι ''παλιομοδίτικες'' καρέκλες είναι το απόλυτο trend της διακόσμησης

Main Image

Μία βόλτα στην αποθήκη του πατρικού σου θα είναι πολύ χρήσιμη.

Μπαμπού και ψάθα. Αυτό επιτάσσει η μόδα που κάνει κύκλους και επιστρέφει στις στιγμές δόξας του παρελθόντος σε μόδα και διακόσμηση. Μετά τα υφαντά παπούτσια που θα σε παρασύρουν σε ένα chic resort look, έρχονται οι καρέκλες που θα κάνουν το σπίτι σου να θυμίζει retro φωλιά. Με έμπνευση από τα 60s, τα 70s και τα 80s οι καρέκλες που κάποτε σνόμπαρες γίνονται η απόλυτη τάση και εμφανίζονται σε διαφορετικά στιλ. Μία βόλτα στο πατρικό σου και λίγες γλύκες θα σου εξασφαλίσουν τουλάχιστον μία.

Ξυπνούν μνήμες από τα σετ καρέκλα-τραπέζι που είχατε στο εξοχικό στη Λούτσα. Αρτέμιδα πια και το σετάκι ταιριάζει γάντι στο διαμέρισμά σου στο κέντρο.

ADVERTISING

chair1

Ταιριάζουν απόλυτα με το μοναστηριακό τραπέζι που έχεις στην κουζίνα. Πολλές από αυτές θα βρεις και στα παλαιοπωλεία της πλατείας Αβησσυνίας.

chair2

Και μία αρκεί, δεν είναι απαραίτητο να έχεις τέσσερις για να μπουν γύρω από το τραπέζι. Λειτουργεί ως πολυθρόνα και «γεμίζει» το χώρο.

ADVERTISING

chair3

Είτε στη βεράντα, είτε στο σαλόνι οι καρέκλες με ψάθα θα δώσουν μία καλοκαιρινή αίσθηση. Και το χειμώνα δε θα πάνε χαμένες. Ρίχνεις ένα χνουδωτό ριχτάρι και καλώς όρισες κρύο.

chair4

Καρέκλα installation και το σαλόνι έργο τέχνης. Το μπεζ ταιριάζει πολύ με το απαλό ροζ.

chair5

Και άνετη και στιλάτη. Με σταθερή πλάτη για να κάθεσαι και να διαβάζεις το βιβλίο σου.

chair6

Πες μου πως δεν ταιριάζει αυτή η καρέκλα στο σπίτι σου. Και κοίτα μπροστά, κοίτα το μέλλον. Με το ασπρόμαυρο χαλί κάνει συνδυασμό σικ και κλασικό.

chair7

Ακόμα κι αν η διακόσμησή σου είναι πιο ρομαντική με τα κατάλληλα αξεσουάρ γίνεται κομμάτι της.

chair8

Καφέ και λευκό. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω; Γήινες αποχρώσεις, ζεστός συνδυασμός.

chair9

Και μία τραπεζαρία για εσένα που θέλεις ενιαίο αποτέλεσμα στο χώρο σου.

chair10

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.