Πώς να κάνεις πιο ζεστό το σαλόνι σου. Cozy, ντε

Main Image

Εύκολοι τρόποι να κάνεις πιο φιλόξενο το σαλόνι σου. Δε θα φεύγουν οι καλεσμένοι.

Όχι πως δεν είναι το σαλονάκι σου το όμορφο φιλόξενο. Η παρέα δύο στέκια έχει. Ένα μπαράκι στο κέντρο και το σπίτι σου. Ένας καναπές, δύο καρέκλες, μία μεγάλη μαξιλάρα και το πάτωμα γεμίζουν με τους φίλους. Η συζήτηση ξεκινά λάιτ και περιστρέφεται γύρω από μαγειρέματα και γυμναστικές και καταλήγει σε βαθιά περισυλλογή του «ποια είμαι, πού πάω, τι λάθος έχω κάνει, για όλα φταίει ο ανάδρομος». Όλα αυτά με φόντο σαλόνι. Το resolution του 2018 για εσένα έχει διακόσμηση. Ψάχνεις τρόπους να κάνεις το σπίτι πιο ζεστό.

Μετά από αυτές τις προσθήκες θα τους διώχνεις και δε θα φεύγουν. Θα λες καληνύχτα παιδιά τα λέμε αύριο και δε θα παίρνεις απάντηση.

ADVERTISING

#1 Τέχνη κάνουμε

deco1

Οι «γυμνοί» τοίχοι κάνουν το χώρο απρόσωπο ενώ οι γεμάτοι δημιουργούν μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Βγάλε τις φωτογραφίες σας από το άλμπουμ και κρέμασέ τες σε όμορφα καδράκια. Τα μεγέθη δεν έχουν σημασία.

#2 Περάστε στο τραπέζι

deco2

Τα μακρόστενα και χαμηλά τραπέζια θυμίζουν το πατρικό στο χωριό και δίνουν μία αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Βάλε μεγάλα κεριά και κάθε βράδυ άναβέ τα.

ADVERTISING

#3 Μαξιλάρια, πολλά μαξιλάρια

deco3

Πολλά και διαφορετικά μαξιλάρια σε όλα τα έπιπλα. Σε καναπέδες, καρέκλες αλλά και το πάτωμα. Βάλε πολλά μαξιλάρια και πρόσεξε να μην είναι του ίδιου σχεδίου. Η ομοιομορφία πέρασε. Ό,τι σου κάνει κλικ ρίξτο πάνω. Τα αταίριαστα είναι τα πιο ταιριαστά.

#4 Βιβλία γιατί τέτοιοι τύποι είμαστε

deco4

Γιατί να τα έχεις κρυμμένα στην ντουλάπα; Πάρε μία όμορφη βιβλιοθήκη, τοποθέτησέ την στο σαλόνι και βάλε εκεί τα βιβλία σου. Αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει χρώμα.

#5 Ξύλο. Βρε, λες;

deco5

Το ξύλο δίνει ζεστασιά. Ταιριάζει με όλα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αγαπά το λευκό, το γκρι και το μπεζ αλλά δε σε περιορίζει.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.