ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Ιδέες διακόσμησης για το εορταστικό τραπέζι

Και μπορεί τα Χριστούγεννα να είπες «τέρμα τα τραπέζια» αλλά η τα μέσα της εβδομάδας, πριν την αλλαγή του χρόνου, σε βρίσκει να ψάχνεις τι θα μαγειρέψεις και πώς θα στολίσεις το τραπέζι. Τη διακόσμηση την αναλαμβάνουμε εμείς και έχουμε τις πιο ωραίες ιδέες για να στολίσεις το εορταστικό τραπέζι. Πρώτα θα χορτάσει το μάτι τους και μετά θα καθίσουν για να απολαύσουν τις συνταγές σου.

#1

 

Αν τα χρώματα στα οποία θα κινηθείς είναι το λευκό και το μαύρο τότε αυτή η ιδέα είναι απλή και επιτυχημένη. Θα «σπάσεις» τη διχρωμία με silver ποτηράκια ή πιάτα.

#2

 

Αν δε θέλεις να κάνεις και πολλά μία ευχή πάνω στην πετσέτα του κάθε καλεσμένου είναι μία έξυπνη και ανέξοδη ιδέα.

#3

 

Ένα τραπεζομάντιλο με glitter θα κάνει τη μισή δουλειά. Η υπόλοιπη μισή θα είναι δική σου. Μπορείς είτε να αγοράσεις, είτε να φτιάξεις μόνη σου το «Happy New Year» και να το κρεμάσεις πάνω από το τραπέζι.

#4

 

Το χρυσό είναι συνυφασμένο με το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Τα κεριά πάνω στο εορταστικό τραπέζι να φτιάξουν ατμόσφαιρα.

#5

 

Αντί για τραπέζι μπορείς να φτιάξεις έναν όμορφο μπουφέ με φαγητά και γλυκά. Τα καπέλα για την αλλαγή του χρόνου είναι απαραίτητα.

#6

 

Πολλά μπαλόνια σε διάφορα χρώματα. Μπουφές και πάλι με αυτοσχέδιο τραπεζομάντιλο που θα δώσει κίνηση και παιχνιδιάρικη διάθεση. Μαύρο, λευκό και χρυσό κάνουν έναν ιδιαίτερο συνδυασμό.

#7

 

Μία πολύ καλή ιδέα είναι να βάλεις πάνω στο τραπέζι ρολόγια που θα χτυπήσουν μόλις οι δείκτες δείξουν 12:00.