ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Τα trends διακόσμησης που θα κυριαρχήσουν το 2018

Shutterstock

Όπως και στη μόδα, έτσι και στη διακόσμηση οι τάσεις κάνουν κύκλους. Φεύγουν και επιστρέφουν. Το 2018 θα είναι μία χρονιά με έντονες επιστροφές από τα παλιά για αυτό και πριν κάνεις αγορές, σκέψου τη μεταποίηση και ψάξε στην αποθήκη για αντικείμενα που έχεις ξεχασμένα. Οι τάσεις που θα δούμε θα είναι πολλές όμως μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τις κυρίαρχες.

Μάρμαρο

 

Το μάρμαρο έμπαινε στα σπίτια που χτίστηκαν στη δεκαετία του ’70 και τώρα επανέρχεται είτε ως λεπτομέρεια είτε ως βασικό στοιχείο. Μπορείς να ξεκινήσεις από ένα μικρό τραπεζάκι κι αν σου ταιριάζει στο στιλ και το ύφος να συνεχίσεις με πιο βαριά κομμάτια.

Άσπρο-Μαύρο

 

Κλασικός συνδυασμός και με μεγάλο διακοσμητικό ενδιαφέρον καθώς μπορείς να εισάγεις στοιχεία διαφορετικού χρώματος χωρίς να περιοριστείς στο ελάχιστο.

Καναπέδες σε έντονο χρώμα

 

Βάλε χρώμα. Αυτό είναι το μότο της νέας χρονιάς. Οι καναπέδες είναι μία εύκολη λύση. Με ριχτάρια μπορείς να κάνεις μία γρήγορη αλλαγή.

Σιδερένια κρεβάτια

 

Στο σπίτι στο χωριό θα υπάρχει σίγουρα σιδερένιο κρεβάτι. Είναι τάση, είναι μόδα, είναι στιλ. Μία καλή επένδυση που θα σου μείνει για πολλά χρόνια.

Πολύχρωμα πλακάκια

 

Η κουζίνα είναι ένα σημείο του σπιτιού στο οποίο μπορείς να κάνεις πολλές δοκιμές. Τα πολύχρωμα πλακάκια είναι μία πολύ ωραία ιδέα αν βρίσκεσαι σε φάση ανακαίνισης.