ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Tropical, η πιο καλοκαιρινή τάση στη διακόσμηση

Ένα από τα πιο δυνατά trend του καλοκαιριού ακόμα και στη διακόσμηση. Το πράσινο σε συνδυασμό με το ξύλο δημιουργεί μία αίσθηση φύσης. Τα έντονα χρώματα δίνουν φως και ζωντάνια. Εστίασε σε λεπτομέρειες και υφάσματα. Παίξε με τους συνδυασμούς και μη φοβηθείς τα εκκεντρικά patterns.

Πάμε να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι και να φέρουμε αέρα Χαβάης στο Κουκάκι, πανύψηλους φοίνικες στο Παγκράτι, κίτρινους ανανάδες στο Μαρούσι και φλαμίνγκο στο Φάληρο.

Ταπετσαρία. Ακόμα κι αν ο χώρος σου δεν είναι μεγάλος μπορείς να καλύψεις ένα κομμάτι του τοίχου. Μη φοβηθείς τους συνδυασμούς. Αν ο καναπές σου έχει έντονο χρώμα ακόμα καλύτερα.

 

Κεφαλάρι. Μία ιδιαίτερη πινελιά που θα κάνει το υπνοδωμάτιο φοβερά στιλάτο. Μικρό κόλπο: Αν τα χέρια σου δεν πιάνουν και δεν μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου μπορείς να κολλήσεις το στρώμα στον τοίχο, να σχεδιάσεις με ένα μολύβι το περίγραμμα που θες και στη συνέχεια να τοποθετήσεις την ταπετσαρία.

A post shared by Lucy (@thedesignfiles) on

 

Μαξιλάρια. Είναι από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά καθώς συνδυάζουν στιλ και πρακτικότητα. Βάλε σε καναπέδες και πολυθρόνες. Η διακόσμηση γίνεται αμέσως τροπική χωρίς κόπο και έξοδα.

A post shared by yomeiico (@yomeiico) on

 

Πίνακες. Μπορείς να προσθέσεις και καδράκια με φοίνικες. Μαζί με τα μαξιλάρια θα έχεις πιο ολοκληρωμένο σετ.

A post shared by yomeiico (@yomeiico) on

 

Φυτά. Και δύο-τρεις γλάστρες με πρασινάδες δεν είναι κακή ιδέα. Φωτίζουν τον χώρο. Μην ξεχάσεις να τις ποτίζεις όταν πρέπει.

A post shared by yomeiico (@yomeiico) on

 

Τραπεζομάντιλο. Το στρώσιμο του τραπεζιού μπορεί να γίνει τροπικό με ένα τραπεζομάντιλο ή ένα σετ πιάτα. Το μοτίβο αυτό ταιριάζει πολύ με κίτρινο, ροζ και πράσινο. Σουπλά από μπαμπού; Ναι, γιατί όχι;

A post shared by Louise Roche (@villastyling) on