Τo κόλπο για να καθαρίσεις τα τζάμια της κουζίνας

Main Image

Είσαι σκαρφαλωμένη και παλεύεις με τις δαχτυλιές στα τζάμια. Αυτή είναι η κατάστασή σου.

Λες και το έκαναν επίτηδες. Κάπως έτσι νιώθεις ημι-σκαρφαλωμένη στον πάγκο της κουζίνας με το δεξί πόδι και το αριστερό στο πάτωμα για την επίτευξη της ισορροπίας. Την ίδια στιγμή που η στάση σου θυμίζει πρίμα μπαλαρίνα τα χέρια σου τεντώνονται για να μπορέσεις να φτάσεις το παράθυρο της κουζίνας ώστε να το καθαρίσεις με επιτυχία. Και τρίβεις και σκουπίζεις και ξανατρίβεις και κάνεις την κατάσταση χειρότερη αφού στο τζάμι έχει δημιουργηθεί μία δίνη σκόνης που δε λέει να φύγει. Εσύ σε στιλ μαϊμούς ακόμα.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα τζάμια της κουζίνας έχουν μία ιδιαιτερότητα σε σχέση με το υπόλοιπο σπίτι εξαιτίας του μαγειρέματος.

ADVERTISING

Τα λίπη συσσωρεύονται στα τζάμια και η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλεις είναι διπλή, αν δεν ξέρεις το κόλπο που θα σε γλιτώσει από κόπο και χρόνο.

ADVERTISING

Πριν πάρεις το χαρτί κουζίνας στο χέρι φτιάξε ένα μείγμα από 2 φλιτζάνια νερό (χλιαρό) και 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού. Με αυτό θα τα καθαρίσεις και αντίο βρωμιά. Το λεμόνι θα διαλύσει τα λίπη στο λεπτό. Αν θέλεις μετά μπορείς να τα περάσεις με το καθαριστικό, όπως θα έκανες έτσι κι αλλιώς.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.