TRAVEL

Αν θέλεις ένα διάλειμμα από τους άντρες, αυτό το νησί είναι για ‘σένα

Η Kristina Roth είχε ένα όραμα το οποίο ήταν κάτι σαν μια φεμινιστική ουτοπία με ιδιαίτερη αγάπη στην ευεξία και φυσικά αδυναμία σε μια κάποια πολυτέλεια. Αν αναρωτιέσαι πότε θα υλοποιηθεί, η απάντηση είναι τον Ιούνιο του 2018.

Όπως διαβάζεις και στον τίτλο, πρόκειται για ένα νησί το οποίο προορίζεται μόνο για τις γυναίκες και βρίσκεται στη Φινλανδία. Οι άντρες δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν και το όνομα αυτού, SuperShe Island.

Η πρώην σύμβουλος Kristina Roth αγόρασε ένα ταπεινό νησάκι λίγο καιρό πριν και είχε αυτή την ιδέα αφού ταξίδεψε στην Καλιφόρνια και το Μαλιμπού. Όπως είπε στην New York Post, το μόνο πράγμα που την απασχολούσε σε αυτά τα ειδυλλιακά ταξίδια της, ήταν η επιρροή που είχε η ανδρική παρουσία στην κατά τ’ άλλα χαλαρωτική ατμόσφαιρα του θέρετρου: «Όταν υπήρχε κάποιος ωραίος άντρας, οι γυναίκες έβαζαν κραγιόν. Το θέμα ήταν να επικεντρωθούν στον εαυτό τους, να μην προσπαθούν να δώσουν ώθηση στις ορμόνες τους.»

 

Η ίδια λέει πως λατρεύει τους άντρες και βασικά αποφάσισε να πάει στην Φινλανδία αφού ερωτεύτηκε έναν τύπο που κατοικεί εκεί. Οι γονείς του έχουν ένα νησί στο αρχιπέλαγος και εκείνος της έλεγε συνέχεια, το διπλανό νησί πωλείται κι εκείνη έλεγε ότι δεν ενδιαφέρεται μέχρι που της ήρθε η ιδέα για το SuperShe.

«Ο στόχος είναι να γίνουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας και το θέρετρο αυτό βοηθάει πολύ. Οι μέρες στο SuperShe είναι γεμάτες ήλιο, surf, σωστή διατροφή και fitness», λέει η Kristina.

Προκειμένου να βρεθείς στο συγκεκριμένο νησί, θα χρειαστεί φυσικά να κάνεις αίτηση και να γίνει δεκτή από την Roth – γεγονός που δε γνωρίζουμε πόσο εφικτό είναι.