Ταξίδι: 5 εναλλακτικές επιλογές του AirBnB για να κλείσεις κατάλυμα

Main Image

Οι πλατφόρμες που κοντράρουν το AirBnB και αξίζει να εμπιστευτείς στο επόμενο ταξίδι σου.

Ετοιμάζεις ταξίδι, είσαι ένα βήμα πριν κλείσεις, αλλά τα χέρια σου είναι «δεμένα» μέχρι να βρεις κατάλυμα. Ωραία τα ξενοδοχεία, αλλά προτιμάς κάτι πιο οικείο και άνετο, ένα σπιτάκι ας πούμε, ή κάτι πολύ πιο οικονομικό, όπως ένα και μόνο δωμάτιο ενός κατοικημένου σπιτιού. Ευτυχώς οι επιλογές στην αναζήτηση καταλύματος είναι τόσες πολλές πλέον, που δεν υπάρχει λόγος να περιορίζεσαι σε μία και μόνο πλατφόρμα. Καλό και άξιο το Airbnb, αλλά ρίξε μία ματιά και στα ακόλουθα, ποτέ δεν ξέρεις.

Homestay

Όσοι το εμπιστεύονται, λένε πως το Homestay είναι αυτό ακριβώς που θα έπρεπε να είναι το AirBnB. Οι ντόπιοι σε φιλοξενούν, σου συστήνουν τα αγαπημένα τους μέρη, σου δίνουν πληροφορίες κι εσύ πληρώνεις το τίμημα.

ADVERTISING

VRBO

Το Vacation Rental by Owner είναι ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές του AirBnB. Κερδίζει στα σημεία, όπως στην αναλυτική περιγραφή των κατοικιών και στις διαθέσιμες φωτογραφίες. Είναι επίσης «συνδεδεμένο» με δωμάτια ξενοδοχείων.

VacayHero

Το παλιό Zaranga είναι ιδανικό για όποιον σχεδιάζει ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Wimdu

Aν προγραμματίζεις απόδραση σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη, το Wimdu είναι μία από τις πλατφόρμες στις οποίες πρέπει να στηρίξεις τις ελπίδες σου. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές που «τρέχουν» συχνά.

ADVERTISING

Tripping

Δεν είναι πλατφόρμα ενοικίασης, αλλά μηχανή αναζήτησης. Το Tripping περιλαμβάνει 8 εκατομμύρια επιλογές σε 150.000 προορισμούς. Κοινώς μπαίνοντας έχεις πρόσβαση σε διαθέσιμα καταλύματα του TripAdvisor, του VRBO, κτλ. Αλλά θέλει ταχύτητα στις αποφάσεις.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.