BEAUTY

Travel Essentials: Χωρίς αυτά δεν πας πουθενά

Οι μίνι, travel-friendly εκδοχές τους υπηρετούν την πρακτική και καθημερινή σου περιποίηση ανάλογα με τις ανάγκες σου. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις τον προορισμό σου.

Οι μίνι καλοκαιρινές αποδράσεις οφείλουν να είναι εκλεκτικές και εμπνευσμένες. Με αυτή την αφορμή, εμείς ξεχωρίσαμε ολοκληρωμένες προτάσεις καλλυντικών προϊόντων για τα ταξίδια σου είτε ο προορισμός είναι μια απόμερη παραλία, είτε ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο.

Το κλειδί για να βελτιώσεις την ταξιδιωτική σου εμπειρία είναι να πακετάρεις όλα όσα χρειάζεσαι για ένα μοντέρνο και άνετο ταξίδι σε απαραίτητες αλλά μίνι συσκευασίες – εκμεταλλεύσου το χώρο για άλλα πιο χρήσιμα πράγματα. Απλά θυμήσου ότι η ενυδάτωση είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας και αποκτά ζωτική σημασία σ’ ένα ταξίδι. Για να διατηρηθεί υγιής η επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια μακρινών ή μικρής διάρκειας πτήσεων αλλά και γενικότερα σε όλα τα ταξίδια, χρειάζεται φροντίδα και το πρόσωπο αλλά και το σώμα σου.

Μάσκες & Scrubs στα 18ml (καθαρισμός, ενυδάτωση, λάμψη, σύσφιξη) Beauty Shots, Κορρές, στα φαρμακεία

 

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια Micellaire, Garnier

 

Αντηλιακό σε μορφή κόμπακτ make-up με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ματ αποτέλεσμα, για το μεικτό-λιπαρό δέρμα Oil Free Compact Cream SPF50, Youth Lab, www.youthlab.com

 

Travel Kit Une Nuit A Bali (3 x 50ml), Heaven On Earth

 

Ενυδατική μάσκα για τα μάτια Lotus Eye Mask, Sephora

 

Αρωματικό λάδι για το μπάνιο Lime Basil Mandarin Bath Oil (30ml), Jo Malone, Attica Golden Hall

3-σε-1 κρέμα +πάστα + κερί μαλλιών Over Achiever, Matrix, αποκλειστικά στα κομμωτήρια

 

Πούδρα για φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα Toleriane Teint Bronzing Powder, La Roche Posay, στα φαρμακεία