Τόσα χρόνια χρησιμοποιείς τα φίλτρα του καφέ με λάθος τρόπο

Main Image

Να σε τι εξυπηρετούν αυτές οι μικρές εγκοπές.

Γεια σου λάτρη του γαλλικού καφέ, του «filter coffee» όπως τον ζητάς στο εξωτερικό. Χάρηκα. Λογικά έχεις καφετιέρα στο σπίτι σου. Γενικά μιλώντας το να χρησιμοποιείς αυτή την συσκευή δεν είναι και κάποια φοβερή επιστήμη. Βάζεις το φίλτρο, ρίχνεις την ποσότητα καφέ που επιθυμείς (ανάλογα με τις κούπες που χρειάζεσαι), προσθέτεις νερό, πατάς το κουμπί και -ω, μαγεία- γίνεται καφές.

Κι όμως σε ένα από αυτά βήματα κάνεις λάθος. Στο φίλτρο (και δεν εννοούμε του Instagram).

ADVERTISING

Inline Image
Αυτό το φίλτρο.

Θα έχεις παρατηρήσει ότι τα φίλτρα του καφέ (ναι, αυτά τα λευκά, χάρτινα) έχουν κάπως περίεργο σχήμα. Βασικά έχουν αυτό το σημείο με γραμμές το οποίο σε δυσκολεύει κιόλας αφού πρέπει να το «ανοίγεις» συνεχώς με το χέρι σου προκειμένου να εφαρμόσει σωστά μέσα στη μηχανή του καφέ.

Είναι λάθος του κατασκευαστή; Όχι. Είναι λάθος δικό μας; Ναι. Διότι αυτές οι εγκοπές δεν είναι για να κάνουν τη ζωή σου πιο δύσκολη, αλλά πιο εύκολη.

ADVERTISING

Βλέπεις, αυτό το σημείο με τις μικρές γραμμές που είναι σαν εγκοπές έχει λόγο που έχει σχεδιαστεί με αυτό τον τρόπο. Είναι για να το διπλώνεις. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις τη βάση του φίλτρου επίπεδη ώστε να μείνει στη θέση του και να φιλτραριστεί πληρέστερα ο καφές σου.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.