ΕΞΟΔΟΣ

Έξοδος: 6 αποκριάτικα πάρτι για να ξεφαντώσεις το τριήμερο στην πόλη

Έχει φτάσει εκείνη η εποχή του χρόνου που μπορείς να βγεις από το σπίτι με τις πυζάμες ή μια ουρά αλόγου και κανείς δεν σε περνάει για παλαβή. Είναι Απόκριες και επιβάλλεται λίγο κέφι παραπάνω. Φοράς στολή ή απλά μια μουτσούνα- ή και τίποταμ αν δεν είσαι φαν- αρκεί να κάνεις εμφάνιση στο πάρτι. Αν δεν έχεις πρόσκληση για κάποιο μασκέ σε σπίτι, βγες έξω. Υπάρχουν πολλές επιλογές από σήμερα μέχρι και την Κυριακή. Θα γίνει χαμός.

Παρασκευή 16/2

Masquerade Party στο Hilton

Το roof-top bar του ξενοδοχείου βάζει τα αποκριάτικά του και κάνει δώρο μια διανυκτέρευση σε executive δωμάτιο στην καλύτερη φορεσιά. Μουσική 80’s και 90’s από τον Ανδρέα Γιάγια.

Freaky Circus στο Mosaiko

Με επιρροή από το American Horror Story: Freak Show το εναλλακτικό στέκι της Γλυφάδας μεταμορφώνει τον χώρο του σε τσίρκο για 3 μέρες. Στα decks την Παρασκευή οι SP PS και Photoharrie.

Σάββατο 17/2

Οι Swingin’ Cats με κολάν 90s στο Gazarte

Το θέμα του φετινού αποκριάτικου πάρτι στο Gazarte είναι βγαλμένο από βιντεοκασέτα της Τζέιν Φόντα. Το dress code επιτάσσει λίκρα κολάν, γκέτες, φανελάκια, μπαντάνα και χορευτικές φιγούρες τις οποίες θα προκαλέσουν oi Swingin’ Cats.

Favela Carnival στο Juan Rodriguez

Πάρτι μασκέ μπορεί να κάνουν όλοι το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκρεών. Πάρτι με Βραζιλιάνεις χορεύτριες όμως πολύ λίγοι. Το νέο πολύ ενδιαφέρον στέκι στου Ψυρρή ετοιμάζει αυθεντικό καρναβαλισμό με μουσική από τον Dj Chairman.

London Afrobeat Collective στο Gagarin 205

Ήρθαν πέρσι, ήταν εξαιρετικοί, μας άρεσαν, τους αρέσαμε κι έρχονται και φέτος για ξεφάντωμα. Την ίδια νύχτα στο Gagarin 205 o Blend Mishkin και οι Roots Evolution.

Κυριακή 18/2

Athens Disco Kidz στο six d.o.g.s

Η πιο διαφορετική πρόταση για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς έρχεται από το στέκι της Αβραμιώτου που φιλοξενεί το πιο πρωτότυπο και αγνά fun παρτυ της πόλης με την υπογραφή των Athens Disco Kidz. Ένα πάρτυ ανοιχτό σε οικογένειες με παιδιά ηλικιών από 2 έως 12 ετών, αλλά και λίγο μικρότερων ή μεγαλύτερων, που δίνουν έμφαση στην από κοινού ψυχαγωγία και διασκέδαση. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μουσικοχορευτικές δραστηριότητες, ομαδικά θεατρικά παιχνίδια, χορογραφίες, dance battles, και διαδραστικά παιχνίδια με φως και projections. Τη μουσική επιμελούνται οι Black Athena και η φανταχτερή αυτοσχέδια ή μη φορεσιά κερδίζει χειροκρότημα. Όλα ξεκινούν στις 16:00.

The Most Embarrassing 80’s Party Ever στο Death Disco

Η πιο «καμμένη» επιλογή για την περίσταση επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στου Ψυρρή. Μετά τα αξέχαστα περσινά έκτροπα επιστρέφει και σύμφωνα με τους διοργανωτές του, υπόσχεται τα χειρότερα! 80’s pop, 80’s rock, 80’s italo, 80’s trash και οτιδήποτε μπορεί να παίξει σ’ ένα 80’s party και να ντρέπεται για τον εαυτό του. Τη μουσική επιμέλεια αυτού του «ενοχλητικού» πάρτι έχουν οι Leo Skiadas και Tony Ioannoy.