ΕΞΟΔΟΣ

Nude: Το νέο- παλιό αγαπημένο στέκι της Τρούμπας

Κάποτε περπάταγαν εκεί σαγηνευτικά σχεδόν... γδυμένες γυναίκες. Χρόνια αργότερα στο ίδιο μέρος μεσουράνησε το Story, το αγαπημένο στέκι που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλο τον επιχειρηματικό και ναυτιλιακό κόσμο της περιοχής. Πλέον αλλάζει συνήθειες, προφίλ και διακόσμηση και μας συστήνεται ξανά ως Nude, ένας all day χώρος που ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά από τις 12 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Στην κυριολεξία για όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας!

Οι απαιτήσεις της περιοχής είναι πολλές και σκοπός του νέου concept είναι να καλύπτει όλες τις ανάγκες όλες τις ώρες της μέρας. Lunch break και early drinks για τους παλιούς, καλούς και αγαπημένους πελάτες της περιοχής και late night parties για τους νέους θαμώνες που στο Nude (Φιλελλήνων 9, Πειραιάς) θα βρουν κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που σίγουρα αναβαθμίζει σε γεύση, αισθητική και fun ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Τρούμπα.

 

Επιβλητική μπάρα, βιομηχανικό στυλ διακόσμησης με ακατέργαστες ‘’γυμνές’’ πρώτες ύλες και κυριαρχία του ζεστού ξύλου είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά του χώρου που θα μας ξετρελάνουν, ενώ signature cocktails και μοναδικές γεύσεις θα σε μαγεύσουν! Όσον αφορά στο φαγητό, σχεδόν επιβάλλεται να δοκιμάσεις Pumpkin Quinoa, Mini sushi burgers και Matambre Romanian Steak.

Nude

Φιλελλήνων 9, Πειραιάς, τηλ.: 210 4292103