ΕΞΟΔΟΣ

Η Πεντάμορφη και το Τέρας ήρθαν στο Cap Cap

Το Cap Cap δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι το πιο μαγικό μέρος στην Αθήνα- σαν μια άλλη ντουλάπα προς τη Νάρνια, όπου όλα είναι παραμυθένια και τα φαγητά είναι συγκλονιστικά νόστιμα. Τα γλυκά από το σύμπαν του Harry Potter έχουν δώσει τη θέση τους σε φαγητά και γλυκά εμπνευσμένα από την ποπ κουλτούρα και ύστερα από το 'Lord of the rings', το 'Game of thrones' και το 'Home Alone' σειρά έχει ο κόσμος από το παραδοσιακό γαλλικό παραμύθι της Gabrielle– Suzanne de Villeneuve, 'Η πεντάμορφη και το τέρας'.

Αν λοιπόν λατρεύεις την Belle και θέλεις να μπεις για λίγο στη θέση της, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις μια βόλτα από το σπίτι του Cap Cap, όπου ο Γαλάζιος Ποντικός φρόντισε να γεμίσει με γευστικές (και άλλες) εκπλήξεις.

Μολις τελειώσαμε μετά απο 40 ωρες συνεχόμενου στολισμού. Το σπίτι του ποντικού ίσως είναι πιο μαγικό και πιο διαφορετικό από ποτε. Και νιωθω 7 ετών. Οπως τότε. Και γελάω. Και μετά δακρύζω. Γιατί δεν είμαι 7. Δεν εχω την άγνοια των 7 ετών. Εχω όμως την ιδια πίστη στα παραμύθια . Γιατί στο τέλος ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Έτσι πιστεύω, έτσι θα γίνει. Καλή μας αρχή.

Το μήνυμα του (δημιουργού του Cap Cap και) μάγου Dim Merlin στο instagram μας έκανε να ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε ΟΛΑ τα γλυκά ξόρκια, τα λαχταριστά ροφήματα και τις αλμυρές λιχουδιές που έχει ετοιμάσει η ομάδα. Στον χώρο
επίσης θα δεις και αυθεντικές εικονογραφήσεις του Γάλλου καλλιτέχνη François Baranger από την γαλλική ταινία «La Belle et la Bête».

Νομίζεις υπερβάλλουμε; Ξεκίνα το scroll down και ρίξε μια ματιά στα φανταστικά εδέσματα που σε περιμένουν εκεί.

 

*τρέχει σαλάκι vol.1*

*γουργουρίζει στομάχι σαν τρελό*

*λιποθυμάει πάνω στο πληκτρολόγιο*