ΕΞΟΔΟΣ

Τα πασχαλινά bazaar που αξίζει να επισκεφτείς

Η περίοδος του Πάσχα είναι ίσως λίγο αδικημένη (πώς να συναγωνιστεί άλλωστε τη λάμψη και την μαγεία των Χριστουγέννων) ωστόσο έχει και αυτή τις χάρες της. Τα ανθισμένα λουλούδια και οι πρασινάδες δίνουν έναν αέρα ανανέωσης στους δρόμους και τα μπαλκόνια ενώ οι προετοιμασίες για την Μεγάλη Εβδομάδα, με τις λαμπάδες, τα αυγά και τα τσουρέκια θυμίζουν λίγο την παιδική μας ηλικία.

Αν είσαι νονά γνωρίζεις πολύ καλά ότι ήρθε η ώρα να κάνεις τα ψώνια για το βαφτιστήρι και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό; Να επισκεφτείς ένα από τα ενδιαφέροντα πασχαλινά bazaar με λαμπάδες και δώρα, που γίνονται σε όλη την Ελλάδα- έτσι και θα ενισχύσεις το έργο τους και θα χαρίσεις κάτι ξεχωριστό στο βαφτιστήρι σου. Παρακάτω θα βρεις 6 bazaar, που αξίζει να επισκεφτείς.

Stray.gr

Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ετοιμάζουν, για άλλη μια φορά, ένα πασχαλινό bazaar με υπέροχα δώρα για τους αγαπημένους μας. Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, στο Thission Lofts (Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι) θα βρεις λαμπάδες, χειροποίητα γλυκά, ρούχα και αξεσουάρ, βιβλία αλλά και πλούσιο μπουφέ από τα χέρια των εθελοντών.

Το bazaar είναι η βασική χρηματοδότηση του Σωματείου και με κάθε αγορά ενισχύεις τη δουλειά που κάνουν για την προστασία των αδέσποτων.

Το χαμόγελο του παιδιού

 

Στα πασχαλινά bazaars, που διοργανώνει το ”Χαμόγελο του Παιδιού” σε όλη την Ελλάδα θα βρεις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Αθήνα

> Παρασκευή 7 και Σάββατο 8/4 στο ”ATHENS METRO MALL”, στον Άγιο Δημήτριο (ώρες καταστημάτων)

> Παρασκευή 7 μέχρι Κυριακή 9/4 στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο- 11:00-19:00

> Μέχρι 30/4 στο The Mall Athens (επίπεδο 3), στο Μαρούσι (ώρες καταστημάτων)

Θεσσαλονίκη

> Από Δευτέρα 3 Απριλίου έως Παρασκευή 14 Απριλίου στο Mediterranean Cosmos (ώρες καταστημάτων) και στο One Salonika Outlet Mall, στην Κώττα Ρούλια 10 (ώρες καταστημάτων)

Πάτρα

> Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Απριλίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”- 10:00-17:00

> Παρασκευή 7 Απριλίου έως και Τετάρτη 12 Απριλίου στην Πλατεία Γεωργίου Α’ (καθημερινές 10:00-21:00, Σάββατο 09:00-18:00, Κυριακή 11:00-18:00)

(Αναλυτικά στην υπόλοιπη Ελλάδα ΕΔΩ)

Make a wish

Στήριξε το έργο του ”Make a wish” αγοράζοντας χειροποίητες λαμπάδες και ξεχωριστά πασχαλινά προϊόντα από τον πάγκο που έχει στηθεί στη Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους με Ερμού) μέχρι την Τετάρτη 12 Απριλίου, καθημερινά 10.30- 19.30 και στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Απριλίου από τις 09.00 μέχρι τις 17.00.

Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, ”Πόρτα ανοιχτή”

Την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Απριλίου η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, ”Πόρτα Ανοιχτή” διοργανώνει και φέτος την Πασχαλινή Εορτοαγορά στο χώρο της Μ. Γερουλάνου 117, στην Αργυρούπολη. Εκεί θα βρεις πασχαλινά δώρα, είδη για το σπίτι αλλά και ρούχα και αξεσουάρ.

ΠΑΙ . Δ . Υ – Παιδί, δύναμη, υπομονή

Το Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου ”ΠΑΙ.Δ.Υ” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου, από τις 11:00 εως τις 16:00, στο εναλλακτικό καφενείο «Παντοκαφενές», Πικροδάφνης 42 και Μετσόβου, στο Π. Φάληρο. Πασχαλινές κατασκευές, κουλουράκια, λεμονάδες και μαρμελάδες σε περιμένουν εκεί ενώ με κάθε αγορά ενισχύεις το έργο του σωματείου και τους βοηθάς να προμηθευτούν ένα διαγνωστικό μικροσκόπιο για τα ΩΡΛ Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» και μία θερμοκοιτίδα για το τμήμα νεογνών στο Νοσοκομείο της Κρήτης.

Φιλοζωικό Σωματειο Νίκαιας- Κερατσινίου

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, από τις 11.00 έως τις 21.00 το βράδυ στον Πολιτιστικό Χώρο ”Μάνος Λοΐζος” (Θηβών 245, Νίκαια) θα πραγματοποιηθεί το Bazaar του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας- Κερατσινίου. Θα ενημερωθείς για το έργο του σωματείου, θα κάνεις τα ψώνια σου και θα ενημερωθείς από ειδικούς για την αντιμετώπιση κακοποίησης σκύλων.