ΕΞΟΔΟΣ

Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου: 5 προτάσεις για να το ρίξεις έξω

Αυτό το ΣουΚου έχει πολλή μουσική στα έκτακτα, εκτός προγράμματος, δελεαστικά events που σε θέλουν να σε κάνουν θεατή και ακροατή τους. Συνοψίζουμε σε 2 live, ένα dj set, μια κινηματογραφική προβολή και μία ανατρεπτική έκθεση. Διαλέγεις και παίρνεις.

Οι Kadebostany στο Fuzz

Δεν πρόλαβαν να μας λείψουν και ο εκκεντρικός Guillaumede Kadebostany με την παρέα του επιστρέφουν στην Ελλάδα για να επιβάλλουν και πάλι τον νόμο της διασκέδασης, τον μοναδικό που είναι υποχρεωτικός στο δικό τους ιδιόμορφο κράτος. Μια μέρα μετά την εμφάνισή τους στο Fix Factory Of Sound της Θεσσαλονίκης (16/3), η αγαπημένη μπάντα του ελληνικού κοινού κατακτά τη σκηνή του Fuzz Live Music Club , το Σάββατο, για ένα οπτικοακουστικό show που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο, στο πλαίσιο της επερχόμενης Monumental Tour και με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου ομότιτλου album τους.

Σινεμά και ψυχανάλυση στο Δαναό

Ένας επιτυχημένος κύκλος προβολών που μπλέκει γλυκά τον κινηματογράφο με τα βαθιά ζητήματα της ανθρώπινης ψυχής ανοίγει και πάλι στον Δαναό, αυτή τη φορά με την προβολή μίας ταινίας που θα είναι κρίμα να μην έχεις δει στη ζωή σου. Το Κυνήγι, του Δανού Τόμας Βίντερμπεργκ, μία από τις καλύτερες ταινίες του ευρωπαϊκού σινεμά- κι όχι μόνο- προβάλλεται αυτή την Κυριακή στις 14:00. Θα ακολουθήσει συζήτηση με έναν ψυχαναλύτη και μία ψυχολόγο. Αν θες, παραμένεις στην αίθουσα.

O Eric Gales στον Σταυρό του Νότου

Θα μπορούσε να είναι το άγνωστο παιδί του Jimi Hendrix με τον Miles Davis. Ο Eric Gales, ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο- για κάποιον ο κορυφαίος εν ζωή στο blues-rock- και από τους πιο αγαπημένους των μεγάλων ακροατηρίων (με το οποίο αλληλεπιδρά υπέροχα), έρχεται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου αυτή την Κυριακή.

Reboot w/Amber στο Steam

Δεδομένου ότι το Σάββατο αρχίζει να μετράει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το πάρτι απόψε στο Steam επίσης σε αφορά. Η ομάδα Reboot και το Steam συνεχίζουν το project HER, το οποίο έχει ως στόχο να φέρει τους Έλληνες clubbers πιο κοντά στις γυναίκες Djs. H Ολλανδέζα Amber είναι μία καταξιωμένη παραγωγός που φημίζεται για τον εκλεπτυσμένο ήχο, αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο που συνδυάζει το παλιό με το νέο, την τεχνολογία με το βινύλιο.

The Walking Dead Art

Ζόμπι στο Ωδείο Αθηνών; Ω ναι, για τέσσερις ημέρες, από τις 15 έως 18 Μαρτίου, τα έργα 54 καλλιτεχνών που εμπνεύστηκαν από το δυστοπικό σύμπαν του τηλεοπτικού Walkind Dead παρουσιάζονται σε μια πολύ ανατρεπτική έκθεση. Φωτογράφοι, γλύπτες, ζωγράφοι και κάθε είδους εκπρόσωποι της τέχνης έφτιαξαν comics, εικαστικές εγκαταστάσεις, φωτογραφίες, πόστερ, ζωγραφικά έργα, περφόρμανς αλλά και ψηφιακές εγκαταστάσεις εικονικής πραγματικότητας. Η έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή.

 Maria Vernicos