Το Facebook κάνει την ανατροπή: ''Δοκιμάζεται'' νέο reaction button που δε θα μας αρέσει καθόλου

Main Image

Ο Mark Zuckerberg δοκιμάζει μαζί με το κουμπί και τις αντοχές μας!

Νέες αλλαγές δοκιμάζονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook, με τον Mark Zuckerberg νε βρίσκεται ένα βήμα πριν υποκύψει στον πειρασμό του dislike button.

Σύμφωνα με το sky.com, οι δοκιμές του συγκεκριμένου κουμπιού ‘’εκτόνωσης’’ έχουν ήδη ξεκινήσει στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι ο ιδρυτής του Facebook είχε υποστηρίξει στο παρελθόν πως δεν ήταν στις προθέσεις του να ''κάνει το Facebook ένα φόρουμ όπου ο καθένας θα ψηφίζει και θα καταψηφίζει τις δημοσιεύσεις άλλων''.

ADVERTISING

Να που, όμως, τελικά ενέδωσε. Το συγκεκριμένο κουμπί θα αποτελεί έναν απευθείας τρόπο επικοινωνίας με το Facebook ώστε οι χρήστες να μπορούν με ένα μόνο κλικ να μεταφέρουν στους αρμόδιους ποιες δημοσιεύσεις δεν θέλουν να τους εμφανίζονται στην αρχική τους σελίδα.

Οι δημοσιεύσεις αυτές θα μπορούν να αναφέρονται αμέσως ως ''προσβλητικές'', ''παραπλανητικές'' ή ''εκτός θέματος'', προκειμένου ο καθένας να βλέπει στο news feed μόνο ό,τι τον ευχαριστεί.

Αν και η είδηση δε μας αρέσει καθόλου, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είχαμε κατά κάποιον τρόπο προειδοποιηθεί γι’ αυτό. Δεν πάει καιρός από τότε που ο Mr. Facebook ανακοίνωσε πως το 2018 θα είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών στην πλατφόρμα του με σκοπό να διορθωθεί κάθε λάθος του παρελθόντος.

ADVERTISING

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μέχρι στιγμές τα αποτελέσματα της χρήσης του κουμπιού ''dislike'' μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.

Λέτε να το γλιτώσουμε τελικά;

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.