ΥΠΝΟΣ

5 βίντεο στο youtube που θα σε χαλαρώσουν αν δεν μπορείς να κοιμηθείς

Δοκίμασες το χαμομήλι, το ζεστό ντους και το χλιαρό γάλα. Σταμάτησες να χαζεύεις στο κινητό όταν ξαπλώνεις αλλά εξακολουθείς να μην μπορείς να χαλαρώσεις για να κοιμηθείς. Το να εκπαιδεύσεις τον οργανισμό σου ώστε να κοιμάται σωστά και όσο χρειάζεται είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο και απαιτεί υπομονή. Σύμμαχός σου σε αυτό είναι διάφορα βίντεο που υπάρχουν στο youtube, τα οποία μπορούν να ηρεμήσουν τις σκέψεις σου και να σε βάλουν σε μια πιο zen κατάσταση.

Ο κήπος zen

Αν δεν κατάλαβες ποτέ την ύπαρξη του zen κήπου μάλλον δεν έχεις αφοσιωθεί όσο πρέπει στο χαλαρωτικό ήχο που κάνει το ξύλο πάνω στην άμμο. Πάτησε play και θα καταλάβεις.

Ο Matthew McConaughey

Καλά, προφανώς ο Matthew μπορεί να σε χαλαρώσει γενικότερα αλλά στο συγκεκριμένο βίντεο, που απλά κάθεται και απολαμβάνει τον καφέ του ενώ έξω βρέχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Μπράβο, όχι μπράβο.

Χαλαρωτική μουσική

Και δεν εννοούμε το δίσκο της Lana Del Rey, που και αυτός κάτι κάνει αλλά τη μουσική μουσική που θα ακούσεις στο παρακάτω βίντεο, η οποία θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς καθώς η συχνότητά στην οποία είναι (0,5- 4 hertz), συγχρονίζεται με τα δέλτα κύματα που ενεργοποιούνται όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση βαθύ ύπνου.

Ήχοι της φύσης

Αν δεν έχεις πρόβλημα συχνοουρίας πάτησε play στο παρακάτω βίντεο και ετοιμάσου να χαλαρώσεις απίστευτα. Νερό που τρέχει, ο άνεμος στις φυλλωσιές και πουλάκια που κελαηδάνε θα σε νανουρίσουν στο δευτερόλεπτο.

Για τους λάτρεις της θάλασσας έχουμε και βίντεο με ήχους του ωκεανού!