Να τι πρέπει να φοράς κάθε μέρα για να γίνεις πιο επιτυχημένη

Main Image

Στιλιστικές επιλογές και επιτυχία; Κι όμως συνδέονται. Το λέει και η επιστήμη.

Οι τολμηρές στιλιστικές επιλογές, δεν είναι προσόν μόνο των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν τα κεφάλια των άλλων να γυρνούν για να τους προσέξουν, αλλά κι εκείνων που στοχεύουν να φτάσουν ψηλά επαγγελματικά. Βεβαίως, τα ρούχα που φοράς συνδέονται με το πόσο επιτυχημένη θα είσαι στο επάγγελμά σου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια έρευνα του πανεπιστημίου Harvard που πραγματοποιήθηκε το 2013, ένα όχι και τόσο «ορθόδοξο» και «φυσιολογικό» look, συνδέεται με υψηλότερο κοινωνικό status και επιτυχία.

ADVERTISING

Όταν, λοιπόν, είσαι αντικομφορμίστρια (ναι, κι όμως το έγραψα αυτό), οι άνθρωποι σε αντιλαμβάνονται ως πιο πετυχημένη, αλλά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η προσθήκη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σε βοηθήσει να εκπέμπεις τον αέρα της επιτυχίας, είναι οι πολύχρωμες, fancy, glitterωτές κάλτσες.

ADVERTISING

Με το φόρεμα, τη φούστα, το κοστούμι ή και το τζιν σου, όσο casual κι αν είναι το υπόλοιπό σου look, οι κάλτσες με τα έντονα χρώματα και τα περίεργα μοτίβα, μπορούν να δώσουν στο σύνολό σου μια διαφορετική νότα που θα σε οδηγήσει στην κορυφή. Ή ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό θα έχεις κάνει έστω ένα fashion statement. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.