Τι σημαίνει το να δεις στον ύπνο σου ότι πέφτουν τα δόντια σου;

Main Image

Τι κρύβεται πίσω από αυτό το όνειρο;

Είναι ένα από τα πιο κοινά όνειρα ή τουλάχιστον είναι από αυτά που μας τρομάζουν και τα θυμόμαστε έντονα την επόμενη μέρα. Η γιαγιά σου και ο σκονισμένος καζαμίας στο συρτάρι του δωματίου της, που είχε ολόκληρο κεφάλαιο αφιερωμένο σε αυτή την κατηγορία των ονείρων, υποστηρίζουν ότι είναι κακός οιωνός και πως κάτι κακό θα συμβεί.

Αν κάνεις πάντως μια γρήγορη αναζήτηση στο internet θα δεις ότι υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις για αυτό το όνειρο και για *σχεδόν* κάθε παραλλαγή που βλέπει ο καθένας. Η πιο συνηθισμένη εξήγηση πάντως είναι ότι απλά δεν προσέχεις τον εαυτό σου (και το ξέρεις, αλλά δεν κάνεις κάτι για αυτό), είτε γιατί είσαι κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά είτε γιατί είσαι πολύ απασχολημένη.

ADVERTISING

Γιατί όμως τα δόντια; Γιατί όταν δεν έχουμε δόντια ή πονάνε ή είναι σπασμένα, αυτόματα χάνουμε την ικανότητα να φάμε και να μιλήσουμε φυσιολογικά. Το μυαλό μας δηλαδή μπορεί να μας λέει με έμμεσο τρόπο ότι χρειάζεται να μας φροντίσουμε, σωματικά ή/ και ψυχολογικά. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά μάλλον χρειάζεσαι φροντίδα στη ζωή σου ή ότι χρειάζεσαι γενικά κάποιον δίπλα σου. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι μπορεί να φοβάσαι το γεγονός ότι μεγαλώνεις ενώ είναι πολύ πιθανό να επηρεάστηκες ψυχολογικά από κάποια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, έτσι υποσυνείδητα επαναπροσδιορίζεις τη θέση σου.

ADVERTISING

Σε κάθε περίπτωση, αν βλέπεις συχνά όνειρα που σε αγχώνουν και σε τρομάζουν καλό θα ήταν να μιλήσεις για αυτό σε κάποιον γιατρό ώστε να βρεις την πηγή του άγχους, που δεν σου επιτρέπει να κοιμάσαι καλά.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.