LIFE

Quiz: Πόσο «party animal» είσαι;

Πόσες φορές έχεις ακούσει την πρόταση «ας μαζευτούμε σπίτι της Μαρίνας για να παίξουμε επιτραπέζιο»; Όσες φορές έχει επικρατήσει αυτή η άποψη θα δεις τους μισούς να ασχολούνται με τα κινητά τους, τους υπόλοιπους να έχουν κάνει πηγαδάκι και να μιλάνε μεταξύ τους, ενώ άλλοι μπορεί να βρήκαν και κάποια κονσόλα και να παίζουν. Τώρα που είπα κονσόλα, εκεί ακριβώς βρίσκεται η λύση, αφού με τη σειρά παιχνιδιών PlayLink, αποκλειστικά για το PlayStation4, μπορείς να μαζέψεις όλη την παρέα γύρω από την αγαπημένη σου κονσόλα και πραγματικά να πεθάνεις στα γέλια. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κινητό σου, το PlayStation, την τηλεόραση και άπειρη θετική διάθεση για παιχνίδι.

 

Σε βλέπω ότι με κοιτάς με ένα δύσπιστο βλέμμα, αλλά άσε με να σου εξηγήσω και θα καταλάβεις. Βασικά αν το δοκιμάσεις μια φορά πραγματικά θα κολλήσεις μαζί του. To PlayLink είναι ένας επαναστατικός νέος τρόπος παιχνιδιού με μια σειρά τίτλων που θέλουν να σε φέρουν ακόμα πιο μέσα στο παιχνίδι, δίνοντας σε όλη την παρέα τη δυνατότητα να συμμετάσχει. Για πρώτη φορά, το smartphone ή το tablet μετατρέπονται σε χειριστήριο για το PlayStation4 και κατεβάζοντας, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή του αντίστοιχου παιχνιδιού, όλοι οι συμμετέχοντες γίνονται ένα. Βάζεις το παιχνίδι στην κονσόλα, ανοίγεις την εφαρμογή στο smartphone και είσαι έτοιμος για απίστευτο γέλιο.

 

Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι, πολύ γρήγορα το μόνο που ακούς είναι γέλια, ένταση, σπρωξίματα και κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι ότι το PlayLink ήρθε να απογειώσει την παρεΐστικη διασκέδαση. Οι 4 τίτλοι παιχνιδιών που μπορείς να παίξεις στα ελληνικά είναι: Το παιχνίδι γνώσεων «Η Γνώση είναι Δύναμη», το γεμάτο προκλήσεις «Frantics», το αποκλειστικό αστυνομικό θρίλερ «Hidden Agenda» και το άκρως παρεΐστικο «That’s You». Όλοι οι τίτλοι είναι πλήρως εξελληνισμένοι, κάτι που σημαίνει ότι θα αφεθείς και θα απολαύσεις στιγμές γέλιου στην γλώσσα σου. Το Frantics, ο νεότερος τίτλος της σειράς, θα σε κάνει να κολλήσεις, αλλά και να διασκεδάσεις σε απίστευτο βαθμό με την παρέα σου.

 

Διάλεξε έναν από τους χαρακτήρες που σου ταιριάζει περισσότερο και κάνε… αλεπουδιές στους συμπαίκτες σου με 15 θεότρελα μίνι παιχνίδια για έως τέσσερις παίκτες. Σπρωξίματα, πανηγυρισμοί, φωνές, πειράγματα και σίγουρα γέλια αφού το κινητό κουνιέται σαν τρελό για να νικήσεις σε μάχες αρένας με φρενήρη δράση αλλά και σε απαιτητικά παιχνίδια στρατηγικής. Αλλά προσοχή! Μην εμπιστευτείς την παμπόνηρη και πανούργα αλεπού “Fox” που έχει τη θέση του οικοδεσπότη, αφού είναι πάντα έτοιμη να ανατρέψει το παιχνίδι και να στρέψει τους συμπαίκτες σου εναντίον σου!

 

Οι χαρακτήρες του Frantics είναι όλοι αθεράπευτα, party animals… Άλλωστε, σε όλους αρέσει να διασκεδάζουν, αλλά ο καθένας με τον τρόπο του. Κάποιοι το γλεντάνε με όλη τους την ψυχή και δεν επιστρέφουν αν δεν ξημερώσει, ενώ άλλοι προτιμούν τις πιο ήπιες καταστάσεις. Είσαι ένα γνήσιο party animal, η ψυχή της παρέας ή μήπως προτιμάς την θαλπωρή του σπιτιού σου; Ποιος Frantics χαρακτήρας άραγε σου ταιριάζει;

Κάνε το quiz που ακολουθεί και ανακαλύψτε το!

Ό,τι κι αν έδειξε το quiz, αυτή την φορά δεν θα βγεις έξω. Φώναξε την παρέα, φορτίστε τα κινητά για να έχετε μπαταρία και ξεκινήστε το ατέλειωτο παιχνίδι. Τώρα με το PlayLink και τα παιχνίδια του οι στιγμές γέλιου πολλαπλασιάστηκαν και έχει όλη η παρέα λόγo για να κάτσει μέσα και να παίξει.