TIPS

3 τρόποι με τους οποίους μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σου ένα μπαλάκι του τένις

Στους φανταστικούς δρόμους του ίντερνετ μπορείς να βρεις hacks, συμβουλές και ιδέες για να εκμεταλλευτείς ακόμα και τα πιο απίθανα πράγματα. Πιθανότατα, δηλαδή, αν δεν εξασκείσαι στο τένις, να μην ήξερες πριν ανοίξεις αυτό το θέμα ότι μερικά μπαλάκια θα σου φαινόντουσαν ιδιαιτέρως χρήσιμα.

Πέραν από εξαιρετικό παιχνίδι για το κατοικίδιό σου, ένα σετ μπαλάκια του τένις μπορεί να είναι αρκετά χρηστικό και στην καθημερινότητά σου, αφού σε ανακουφίζει από μυοσκελετικούς πόνους, αλλά βοηθά και στο να κοιμάσαι καλύτερα.

Πώς; Για δες παρακάτω.

1. Κάνε μασάζ στην πλάτη σου

Βάλε σε μια κάλτσα δύο ή τρία μπαλάκια του τένις και στο τέλος κάνε έναν κόμπο. Τώρα χρησιμοποίησε την κάλτσα σαν να είναι πετσέτα και πέρνα την από τη μία άκρη στην άλλη κατά μήκος της πλάτης ή της μέσης σου. Εναλλακτικά, ξάπλωσε με την πλάτη σου πάνω στην κάλτσα με τα μπαλάκια και κινήσου με τον τρόπο που σε ανακουφίζει περισσότερο.

2. Ανακούφισε τα πόδια σου

Μπορείς να ξεκουράσεις τα πόδια σου από την κούραση της ημέρας, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις. Το ποδόλουτρο είναι μεν μια πολύ καλή λύση, αλλά το μπαλάκι του τένις μπορεί να κάνει θαύματα. Βγάλε τα παπούτσια σου και βάλε το πέλμα σου πάνω στο μπαλάκι. Τώρα κάνε κυκλικές κινήσεις πατώντας σε αυτό, ενώ παράλληλα του ασκείς πίεση.

3. Σταμάτα το ροχαλητό του συντρόφου σου

Καλός, χρυσός, αλλά κάνει θόρυβο όταν κοιμάται. Η λύση; Να μην τον αφήνεις να γυρνάει ανάσκελα. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Στερέωσε μια κάλτσα στην πίσω μεριά της πυτζάμας του και βάλε μέσα σε αυτή ένα μπαλάκι του τένις. Όταν θα γυρίσει ανάσκελα, δε θα βολευτεί με τίποτα, κι έτσι θα επανέρχεται συνέχεια στο να κοιμάται γυρισμένος στο πλευρό του, όπου και θα ροχαλίζει λιγότερο ή και καθόλου.