TIPS

Λερώθηκαν τα αγαπημένα σου suede παπούτσια; Η λύση βρίσκεται στο νεσεσέρ σου

Αν υπάρχει ένα πράγμα που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση είναι να βγαίνεις βράδυ φορώντας τα καινούρια σου παπούτσια. Γόβες, πέδιλα, πλατφόρμες, σανδάλια, ψηλοτάκουνα ή με πιο στρογγυλό και χαμηλό τακούνι, δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι είναι βράδυ, εσύ σχεδόν πετάς πάνω σε αυτά και νιώθεις καταπληκτικά. Σε αυτό το άρθρο όμως είσαι για να δεις τι θα κάνεις τώρα με τα αγαπημένα σου suede τα οποία μπορεί να σε βοήθησαν να περάσεις ακόμα πιο ωραία, αλλά ελκύουν τους λεκέδες και τις μαύρες στάμπες όπως η βροχή τα σαλιγκάρια. Εν ολίγοις λερώθηκαν.

Γίνεται να ξαναγίνουν όπως ήταν πριν καταλήξουν βρώμικα; Γίνεται.

 

Απόφυγε απόπειρες με νερό, ξύδι, κάποιο έλαιο, οι οποίες απλώς θα χαλάσουν την υφή τους και θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Καλύτερα να ψάξεις στο νεσεσέρ σου. Έχεις νερό micellaire;

Μια χρήστρια του Twitter, ονόματι Kiera O Hagan, μοιράστηκε αυτό το τιπ στο λογαριασμό της στο Twitter και δεν άργησε να γίνει viral.

Δες και μόνη σου το πριν και το μετά των παπουτσιών στις φωτογραφίες που πόσταρε.

Σοκαριστικό; Το νερό micellaire, εκτός από την επιδερμίδα σου, -μάλλον- καθαρίζει τέλεια και τα suede παπούτσια σου.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο νερό micellaire σε ένα κομμάτι βαμβάκι ή σε ένα δίσκο καθαρισμού και με αυτό να περάσεις την επιφάνεια των παπουτσιών. Δουλεύει το ίδιο αποτελεσματικά για οποιοδήποτε suede ύφασμα (π.χ. σε τσάντα).

Κiera, ο γυναικείος πληθυσμός σε ευχαριστεί.