TIPS

Να πού πηγαίνουν οι κάλτσες σου όταν χάνονται. Μια φωτογραφία αποκαλύπτει την αλήθεια

Εκτός αν πλένεις τα ρούχα σου στο χέρι, το πιθανότερο είναι ότι έχεις κι εσύ κάποιες ορφανές από ταίρι κάλτσες. Γιατί εσύ μπορεί να τις βάζεις ως ζευγάρι στο πλυντήριο, αλλά όταν απλώνεις τη μπουγάδα βρίσκεις μόνο τη μία (ναι, τα πλυντήρια είναι ακόρεστοι σαδιστές).

Ο αστικός μύθος λέει τις «τρώει» το πλυντήριο. Προσωπικά πιστεύω ότι τις παίρνει ως αντάλλαγμα για τον κόπο που κάνει να σου πλύνει τα ρούχα. Κάτι σαν φόρος δηλαδή ή σαν θυσία. Σε κάθε περίπτωση η ερώτηση παραμένει η ίδια: Πού στο καλό βρίσκονται όλες αυτές οι αδικοχαμένες κάλτσες;

Μια χρήστρια του Twitter, η Sarah Rose, απάντησε στο ερώτημα που εδώ και πολλά χρόνια βασανίζει την ψυχή κάθε νοικοκυράς και νοικοκύρη, όταν κατά τύχη άνοιξε το κάτω μέρος της συσκευής.  Και, φυσικά, έγινε viral.

 

Ορίστε, κυρίες και κύριοι που βρίσκονται όλες αυτές οι κάλτσες. Ιδού. Εκεί τις φυλάει το άπληστο πλυντήριο σας. «Δε νιώθω πια τρελή που χάνω τις κάλτσες μου…», έγραψε η γυναίκα που φώτισε την αλήθεια και, έστω και άθελά της, έδωσε τη λύση στο αιώνιο μυστήριο.

Tώρα το μόνο που μένει είναι να κάνεις το ίδιο. Και μιας που θα μπεις στη διαδικασία, κοίτα και μέσα στο λάστιχο του κάδου του πλυντηρίου. Πρόκειται για ακόμα ένα σημείο που, σύμφωνα με τους τεχνικούς, συνηθίζουν να τρυπώνουν.

Επίσης αν θέλεις να ριχτείς κι εσύ στον αγώνα για ένα αύριο χωρίς μονές κάλτσες μπορείς να δεις και αυτό το εξίσου διαφωτιστικό βίντεο