Οι καθημερινές συνήθειες που ''σκοτώνουν'' το ρομαντισμό στη σχέση σας

Main Image

Αλλού εσύ, αλλού εγώ, τη νύχτα μόνη μου περνώ.

Μπορεί να είναι κάτι χαρακτήρες τελειωμένοι αναπτήρες αλλά αν αξίζει τον κόπο μην την χαλάς τη σχέση σου με κινήσεις που μπορεί να μη φαντάζουν καταστροφικές αλλά κάνουν κακό μεγάλο. Γιατί όταν χαθεί ο ρομαντισμός, έρχεται η ρουτίνα κι όταν έρχεται η ρουτίνα, ο χωρισμός είναι πολύ πιο κοντά απ' ό,τι υπολόγιζες. Δε θα βαρεθώ να λέω πως οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά και πως ακόμα και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια θα πρέπει να μοχθούν.

Οι συνήθειες είναι ύπουλες γιατί δεν προκαλούν άμεση ρήξη. Λίγο, λίγο κι άλλο λίγο και τελικά έρχεται η έκρηξη από ασήμαντη αφορμή.

ADVERTISING

Κινητό «σκουλαρίκι»

Inline Image

Μη μου πεις πως δεν έχεις δει ζευγάρια να κάθονται μαζί και ο καθένας να κοιτά το κινητό του με αποτέλεσμα η μόνη κουβέντα που θα ανταλλάξουν να είναι ένα ξερό: «Πληρώνουμε, φεύγουμε;». Λάθος μεγάλο και το κινητό-tablet στο κρεβάτι. Όχι μόνο κάνετε κακό στη σχέση σας αλλά έχεις και επιπτώσεις στον ύπνο σου. Όταν έχετε χρόνο για τους δύο σας , αφήστε το τηλέφωνο στην άκρη. Αν είστε από τις αθεράπευτες περιπτώσεις, η οθόνη να κοιτάει το τραπέζι.

Ο φόβος της εγκατάλειψης

Inline Image

ADVERTISING

Αν νιώθεις διαρκώς φόβο τότε παύεις να είσαι ο εαυτός σου και γίνεσαι ο άνθρωπος που θα είναι αρεστός στον σύντροφό του. Έτσι όπως το διαβάζεις σου φαίνεται σωστό; Αν εξετάζεις κάθε κίνησή σου υπό το πρίσμα του χωρισμού το μόνο βέβαιο είναι πως η σχέση όχι μόνο δε διέπεται από ρομαντισμό αλλά καλό θα ήταν με την πρώτη ευκαιρία να τερματιστεί. Για το καλό και των δύο.

Υπερανάλυση, η αχρείαστη

Inline Image

Η πρώτη είμαι που θα πω πως η επικοινωνία σώσει και διασώζει κάθε είδους σχέση όμως το να φτάνεις στο άλλο άκρο μάλλον θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ανάλυση των ζωτικών ζητημάτων της σχέσης κι όχι γιατί η σακούλα σκουπιδιών είναι μπλε κι όχι ultra violet που είναι το χρώμα της χρονιάς.

H δουλειά ας μένει στο γραφείο

Inline Image

Ξέρω πως στη δουλειά περνάς τουλάχιστον ένα γεμάτο 8ωρο και πως όσα σε απασχολούν θέλεις να τα μοιραστείς με τον άνθρωπο που μοιράζεσαι τη ζωή σου. Σκέψου όμως να παραπονιέσαι συνέχεια για κάτι που είναι έξω από εσάς και δεν μπορεί και να λυθεί με δική του παρέμβαση. Ο διαχωρισμός είναι δύσκολος αλλά θα κάνει καλό σε εσένα και τη σχέση σας.

«Παντρεμένες» σαρδέλες

Inline Image

Ταιριάζετε και είστε ερωτευμένοι όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Υπήρχατε και πριν τη σχέση για αυτό και καλό θα ήταν να συνεχίσετε να το θυμάστε. Το να έχετε (και) διαφορετικές παρέες και διαφορετικές δραστηριότητες δε σημαίνει πως αποξενώνεστε.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.