ΣΧΕΣΕΙΣ

5 δώρα που εγγυημένα θα αρέσουν στο αγόρι σου

Δεν ξέρω αν είστε από εκείνα τα ζευγάρια που παίρνουν ή δίνουν δώρο μόνο στις γιορτές και τα γενέθλια (κακώς), εγώ οφείλω να σου καταθέσω τις προτάσεις μου με αφορμή αυτές τις Άγιες Μέρες του Πάσχα που διανύουμε κι αυτό γιατί φρονώ πως όταν αγαπάς (αχ) πρέπει να το δείχνεις σε κάθε ευκαιρία και να είσαι γενναιόδωρη καθώς σ' αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις, παίρνεις. Συν ότι έχει μπει και το δώρο Πάσχα, το οποίο σημαίνει πως δύνασαι να βάλεις το χεράκι στην τσέπη, σε βάθος της επιλογής σου.

 Σημασία εδώ έχει η κίνηση, ναι, αλλά όχι μόνο αυτή και το ξέρεις. Θέλεις να του κάνεις ένα δώρο που να το χαρεί. Σου έχω 5 δώρα που αποκλείεται να μην του προκαλέσουν γούρλωμα ματιού, κύματα ενθουσιασμού και μία αιώνια ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό σου. 

Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια

 

Δεν έχει σημασία πόσο αθλητικός είναι ο ίδιος σαν οντότητα, το σπορ παπούτσι το θέλει. Είναι δώρο passe partout. Θα το βάλει στη βόλτα, στη δουλειά, όπου φοράει παπούτσι γενικώς. Το τέρμα αθλητικό σου “κλωτσάει” στην περίπτωσή του; Κανένα πρόβλημα. Ο θεός της μόδας με σοφία εποίησε καμιά 100αριά καλοσχεδιασμένα μοντέλα sneakers για όλα τα βαλάντια.

Μία περιποίηση

 

Ένα κουρεματάκι/ξυρισματάκι σε φίνο μπαρμπέρικο για παράδειγμα. Ποιος λέει όχι; Τι πάει να πει “αφήνει μούσια και άρα δεν ξυρίζεται”; Δεν έχει το γένι ανάγκη περιποίησης; Αυτό κι αν έχει; Θέλει το τριμάρισμά του, μια διόρθωση, μια ενυδάτωση. Όσο κυκλοφόρησε σα ναυαγός, κυκλοφόρησε. Κλείσε του ραντεβού εσύ, κι όλο και κάτι θα βρεθεί να του κάνουν. Τρίχες υπάρχουν.

Μία εμπειρία απόδρασης στο Turkish Airlines EuroLeague Escape Room

 

Αν θες να του κάνεις ένα πραγματικά πρωτότυπο δώρο, αυτό που θα του γεννήσει την αντίδραση “κοίτα τι σκέφτηκε το κορίτσι μου, μπράβο (ερμ, και δεν της το ‘χα)” εδώ είσαι. Του κλείνεις να πάει παρέα με τους φίλους του (μα πόσο κουλ) στο πρώτο Αθλητικό Escape Room στην Ελλάδα, το οποίο δημιούργησε η Turkish Airlines EuroLeague, σε συνεργασία με το Nο. 1 ελληνικό αθλητικό site, το SPORT24 (που κάτι μου λέει ότι το διαβάζει φανατικά) και την GAME OVER, την κορυφαία εταιρεία δημιουργίας Escape Room. Θα πάνε, θα περάσουν καλά, θα “λυσσάξουν”, θα το ζήσουν περιπετειωδώς καθώς θα παλεύουν να κλέψουν το κύπελλο της διοργάνωσης και γενικώς θα ‘χουν να θυμούνται για πολύ καιρό την εμπειρία. Για να μην αναφέρω το ότι οι φίλοι του θα ακούν τ’ όνομά σου και θα σκέφτονται “Εuroleague” που μόνο κακό δεν το λες. Α, και για να μην ξεχάσω, όλες οι παρέες που δοκιμάζονται στο Δωμάτιο Απόδρασης Turkish Airlines Euroleague, μπαίνουν στην κλήρωση για να παρακολουθήσουν από κοντά το Final Four που θα διεξαχθεί από 19 Μαΐου έως και 21 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη. Προβλέπω να κάνουν όλα τ’ αγόρια τατουάζ τ’ όνομά σου μετά απ’ αυτό.

Γυαλιά ηλίου

 

Γιατί προστατεύουν. Γιατί προσδίδουν στυλ. Γιατί χωρίς αυτά κάνει ρυτίδες. Γιατί όσα κι αν έχει μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, δεν λέει “όχι” σε ένα ακόμα. Γιατί είναι κάπως πιο πρωτότυπο δώρο από το ανέμπνευστο μπλουζάκι ή τη ζακέτα που υποδηλώνει δώρο ανάγκης. Γιατί θα σ’ έχει σαν τα μάτια του μετά.

Κάτι σχετικό με το χόμπι του

 

Παίζει μπάσκετ; Μία μπάλα. Ακούει ωραίες μουσικές; Βινύλια. Είναι κολλημένος με το Star Wars; Κάτι σχετικό/συλλεκτικό. Κάνει ψαροντούφεκο; Ένα ζευγάρι αδιάβροχα γάντια. Τρέχει μαραθωνίους; Θήκη κινητού απ’ αυτές που εφαρμόζουν στο χέρι. Πίνει κρασιά; Ένα μπουκάλι Chateau d’Armailhac 5-Me Grand Cru Classe του ’95 (ένα τυχαίο είπα).