ΣΧΕΣΕΙΣ

Expansion Workshop: Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτιάξεις τη σχέση σου

H Expansion Method είναι ο πιο φρέσκος και σύγχρονος τρόπος για την αντιμετώπιση και την λύση των προβλημάτων, που μπορεί να αντιμετωπίζουμε σε μια σχέση. Πρόκειται για μια νέα επαναστατική ψυχολογική μέθοδο, που καταφέρνει να απελευθερώσει από μέσα μας την πραγματική αιτία των προβλημάτων μας, αλλά και να μας δώσει απλά και πρακτικά βήματα, για βελτιώσουμε την ζωή μας.

Όλα αυτά δεν τα γράφω γιατί τα διάβασα κάπου. Ήμουν και εγώ σε δύσκολη θέση με τον σύντροφο μου. Είχα φτάσει σε απόγνωση, είχαμε καθημερινούς τσακωμούς και εντάσεις για ανόητα και ανούσια θέματα ακόμα και για το ποιος θα πάει την Μπέλα βόλτα (το αγαπημένο μου τσιουάουα). Δεν άντεξα! Μια φίλη μου, η Αργυρώ, που είναι ψυχολόγος, είχε παρακολουθήσει το Expansion Workshop και ανεπιφύλακτα μου το πρότεινε. Θυμάμαι ακόμα τα λόγια της: “Άννα, δεν μπορώ να σου πω πολλά για το workshop. Απλά κάνε το και θα με θυμηθείς”.

Γνώριζα, ότι τέτοιου είδους σεμινάρια είναι συνήθως ακριβά και βαρετά. Είχα παρακολουθήσει διάφορα στο παρελθόν και είχα αποφασίσει, ότι δεν ήταν για εμένα. Αλλά η φίλη μου επέμενε και είπα να δώσω μια ευκαιρία. 

 

Στο Expansion Workshop τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Πρώτον, ήταν πολύ οικονομικό! Οι εισηγητές, αν και επιστήμονες με τρελές γνώσεις, μιλούσαν με απλότητα και χιούμορ. Αργότερα έμαθα ότι ένας από αυτούς έκανε stand up comedy για 10 χρόνια (!) πριν καταπιαστεί με την μέθοδο! Η όλη εμπειρία ήταν ανάλαφρη και διασκεδαστική. Χωρίς κόπο και πόνο την δεύτερη μέρα, είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένιωσα αποστασιοποιημένη, πιο ουδέτερη, σα να έχω μια καλύτερη θέαση της ζωής μου, μια εποπτεία, ακόμα και όλοι οι άλλοι είδαν πάνω μου την αλλαγή. Και πρώτα απ’ όλους ο καλός μου… Τι να σας πω, πως σταματήσαμε να τσακωνόμαστεί; Ότι άρχισε να μου λέει πως ομόρφυνα και τον είδα μάλιστα να πανικοβάλλεται και λίγο, για να μην με χάσει; Μέχρι και τη Μπέλα μου βγάζει βόλτα από μόνος του! Νιώθω σα να έχω πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια μου.

Θα πω και σε εσάς, αυτό που μου είπε η Αργυρώ:

Δεν μπορώ να σας πω πολλά για το Expansion Workshop… Απλά δουλεύει! Κάντε το και θα με θυμηθείτε!

Έψαξα και βρήκα ότι το επόμενο Expansion Workshop είναι στις 14 και 15 Μαΐου στον πολιτιστικό χώρο AITION στην Ακρόπολη. Όλες τις πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε στο www.drasi.eu ή πάρτε τους ένα τηλέφωνο στο 2109841088 και… πείτε τους από την Άννα!