ΖΕΥΓΑΡΙΑ

5 συμβουλές για να είστε πάντα τρελά ερωτευμένοι

Το συγκεκριμένο άρθρο δεν θέλει εισαγωγές για αυτό περνάμε κατευθείαν στις συμβουλές. Το Yes I Do.gr φροντίζει να κρατήσουμε την τρέλα και την αγάπη μας για πάντα.

1. Κάντε σεξ, σεξ, σεξ ακόμα και όταν είστε κουρασμένοι ή βαριέστε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Και μη μου πείτε ότι δεν βρίσκετε 10 λεπτά; Έτσι δεν είναι

2. Μην κάνετε σεξ. Παίξτε mind games με τον σύντροφό σας και κανονίστε αποχή από το σεξ για μια βδομάδα. Μέχρι τότε ανταλλάξτε καυτά ερωτικά SMS για το τι πρόκειται να συμβεί όταν τελειώσει η βδομάδα! Έξτρα tip: Όταν τελειώσει η βδομάδα δώστε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο.

3. Ορίστε άλλες 2 ή τρεις μέρες το χρόνο όπου θα είναι μυστικές δικές σας και θα είναι σαν να έχετε επέτειο γάμου. Ανανεώστε τους όρκους αγάπης και δέσμευσης ο ένας προς τον άλλο συχνά.

4. Να είστε ρομαντικοί. Ανάψτε κεράκια, στρώστε το τραπέζι, βγάλτε τα καλά σερβίτσια, φτιάξτε ατμόσφαιρα. Εντάξει όχι κάθε μέρα. Αλλά είναι θέμα νοοτροπίας όχι χρόνου.

5. Να πηγαίνετε διακοπές μαζί. Να δημιουργείτε αναμνήσεις όπως τον πρώτο καιρό. Αυτές οι αναμνήσεις θα σας κρατήσουν στη δυσκολία. Μη χάνετε ευκαιρίες για ξεκούραση και λίγη πολυτέλεια. Η ζωή είναι στιγμές. Μη ξεχνάτε να τις δημιουργείτε.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

The most edgy Wedding Trends

YID Designer: Μελίνα Πίσπα… η σχεδιάστρια – guru του beach wedding μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τη νέα της συλλογή