Η μόνη ερώτηση που πρέπει να του κάνεις για να δεις αν αξίζει να το προσπαθήσεις μαζί του

Main Image

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να μη χάνεις άδικα το χρόνο σου.

Σε έναν κόσμο που τα dating apps έχουν σχεδόν αντικαταστήσει το αυθεντικό φλερτ, μπορεί να αυξάνονται οι δυνατότητες για γνωριμίες, αλλά μειώνονται οι πιθανότητες να δημιουργηθούν σταθερές και ουσιαστικές σχέσεις.

Σε κάθε περίπτωση το ραντεβού σου θα το βγεις (όλα κι όλα). Να 'σαι λοιπόν, καθισμένη σε ένα καφέ ή όρθια σε ένα μπαρ με εκείνον απέναντί σου.

ADVERTISING

Μαζί με τον ενθουσιασμό που, εκ των πραγμάτων, θα νιώσεις ούσα απέναντι από ένα πρόσωπο που μέχρι την προηγούμενη ημέρα σου ήταν άγνωστο, σίγουρα καταβάλλεσαι και από συναισθήματα άγχους, αμφιβολίας, αμηχανίας.

Στο κεφάλι σου γυρνάνε τουλάχιστον 47 πράγματα που θα ήθελες να μάθεις γι' αυτόν τον άνθρωπο, αλλά από κίνδυνο μήπως φανείς υπερβολική περιορίζεσαι στο τι μουσική ακούει ενώ αυτό που σε καίει (εφόσον σου αρέσει και θα τον ήθελες για σύντροφο) είναι αν εσείς οι δύο θα μπορούσατε να είχατε ένα κάποιο μέλλον μαζί.

Χωμένη βαθιά μέσα σε ένα κλίμα «αβολοσύνης» και αμήχανων χαμόγελων μπορείς να διαπιστώσεις αν αυτός (ή αυτή) που έχεις απέναντί σου είναι σωστός(ή) για εσένα;

ADVERTISING

Σύμφωνα με τον Dr. Robert Maurer, ψυχολόγο -σύμβουλο σχέσεων, υπάρχει μια ερώτηση η οποία μπορεί να σου αποκαλύψει αν αξίζει να επενδύσεις συναισθηματικά ή να το αφήσεις για κάτι πιο χαλαρό.

Inline Image

«Πώς και είσαι single;».

Αυτό το ερώτημα- το οποίο, να τα λέμε κι αυτά, είναι φανταστικό κομπλιμέντο- και είναι μια έμμεση ερώτηση για το ερωτικό του παρελθόν, σύμφωνα με το Dr. Mauer μπορεί να πει πολλά για το είδος και την υγεία της πιθανής μελλοντικής σας σχέσης. Στην ουσία, αν ακούσεις προσεκτικά, μπορεί να σου δώσει να καταλάβεις αν είστε συμβατοί.

«Καθώς θα τον ακούς να διηγείται κάποια γεγονότα από την τελευταία του σχέση, πρόσεξε το εξής: Λαμβάνει ευθύνη για το ότι η σχέση δεν δούλεψε ή παραδέχεται ότι δεν είχε την ικανότητα να το διαχειριστεί;»

Αν τον ακούς να επαναλαμβάνει τη φράση «ε δεν έφταιγα εγώ» και να αποποιείται των ευθυνών του, παίζοντας το θύμα, ο Dr. Maurer πιστεύει ότι μάλλον είναι no, no περίπτωση.

Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι ένας τύπος που τα φορτώνει όλα στην (πρώην) σύντροφό του και να πιστεύει ότι εκείνη είναι η πηγή όλων των προβλημάτων, αλλά κάποιον πιο πρόθυμο να δει πού έχει φταίξει και εκείνος, να πάρει ευθύνες, να συζητήσει και να κοιτάξει το πρόβλημα κατάματα. Αντιθέτως, αν τον ακούσεις να παραδέχεται και τα δικά του λάθη, σου λέει,τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα.

Ωστόσο, για να είσαι πλήρως προετοιμασμένη, υπάρχει και το ενδεχόμενο να θεωρήσει την ερώτηση προσβλητική. Μπορεί να το πάρει σαν να υπονοείς ότι έχει κάποιο πρόβλημα ή ότι δεν θέλει επουδενί να είναι single.

Οπότε φρόντισε να το πεις με όσο πιο κολακευτική χροιά γίνεται. Εν ανάγκη κλείσε και το μάτι.

k

via GIPHY

 

Καλά, όχι.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.