VIRAL

Έγιναν viral γιατί παντρεύτηκαν σε σούπερ μάρκετ. Καμία εκκλησία

Στιγμές όπως οι ερωτικές εξομολογήσεις, οι προτάσεις γάμου, οι ίδιοι οι γάμοι και οι γεννήσεις παιδιών, είναι αξιοσημείωτες και πάντα τις θυμόμαστε - ή τουλάχιστον θα θέλαμε να έχουμε γι' αυτές μια ιστορία που να αξίζει να θυμόμαστε.

Η Jacqueline και ο Ross αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν έναν βαρετό, κλασικό και basic γάμο και έβαλαν τα δυνατά τους για να οργανώσουν κάτι που δεν θα έμενε αξέχαστο μόνο στους ίδιους, αλλά και στους παρευρισκόμενους, στα media και στους υπαλλήλους ενός σούπερ μάρκετ.

Όλη αυτή η ακαταλαβίστικη παράγραφος οφείλεται στο πολύ τρελό, αλλά τέλειο, γεγονός ότι τα παιδιά παντρεύτηκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στη βόρεια Καρολίνα.

Ο λόγος που διάλεξαν το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν ότι έχουν περάσει πολύ χρόνο πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από αυτό, κατά τη διάρκεια που η σχέση τους βρισκόταν σε εξέλιξη.

(Πάτα τα βελάκια αριστερά – δεξιά για να δεις περισσότερες φωτογραφίες)

Η τελετη πραγματοποιήθηκε στο τμήμα του ανθοπωλείου, και στη συνέχεια το ζευγάρι μεταφέρθηκε στα ψυγεία με κουτάλια ανά χείρας. Η εκδήλωση για τους καλεσμένους πραγματοποιήθηκε στο καφέ του σούπερ μάρκετ.

Φωτογραφίες: Digital Spark Weddings