Το 39% αυτών των ζευγαριών θα πάρει (σχεδόν) σίγουρα διαζύγιο

Το λάθος βρίσκεται στην αρχή της σχέσης. Ποιος όμως μπορεί να κάνει πίσω;

Δεν είναι πλέον κρυφό πως στις μέρες μας μεγάλο ποσοστό των ζευγαριών που παντρεύονται δεν αργούν να φτάσουν στο διαζύγιο.

Οι επιστημονικές έρευνες που προσπαθούν να εντοπίσουν τις αιτίες του χωρισμού των ζευγαριών έχουν υπάρξει πολλές όλα αυτά τα χρόνια, με πιο ενδιαφέρουσα αυτή που κάνει λόγο για τη διαφορά ηλικίας.

ADVERTISING

Μπορεί τα παλαιότερα χρόνια να ήταν σύνηθες ο άνδρας να περνά πολλά χρόνια τη σύζυγό του, φαίνεται, όμως, πως σήμερα τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ευνοϊκά με τις εποχές εκείνες. Τότε, βλέπετε, οι γάμοι για κάποιον λόγο σπανίως έφταναν στο τέλος. Οι κοινωνικές συνθήκες, άλλωστε, ήταν πολύ διαφορετικές.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Economic Inquiry, υποστήριξε πως πλέον όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ηλικίας ενός ζευγαριού (ανεξαρτήτως αν ο μεγαλύτερος στη σχέση είναι ο άνδρας ή η γυναίκα) τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ο γάμος τους να καταλήξει στο διαζύγιο. Ακόμα και ένας χρόνος διαφορά μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Συγκεκριμένα, η έρευνα υποστήριξε πως ακόμα και τα ζευγάρια με έναν χρόνο διαφορά, έχουν 3% πιθανότητες να χωρίσουν. Το ποσοστό αυξάνεται και φτάνει στο 18% αν τα χρόνια που χωρίζουν τους δυο τους ανέρχονται σε 5.

ADVERTISING

Το ανησυχητικό είναι πως τα ζευγάρια με πάνω από 10 χρόνια ηλικιακή διαφορά μοιάζουν… καταδικασμένα να χωρίσουν, καθώς οι πιθανότητες διαζυγίου αγγίζουν το 39%.

Σα να μη μας άρεσε αυτή η έρευνα…

ΚΟΥΙΖ: ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ POWER OF LOVE ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ;

Ποιο αγόρι από το σπίτι του Power of Love θα ήταν ο ιδανικός σύντροφος για σένα;

ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ CONCEALER;

Τι πρέπει να προσέξεις για να μην πάρεις ποτέ ξανά λάθος απόχρωση concealer.

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΕΡΩΤΟΓΕΝΗ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ

Θες να έρθετε πιο κοντά; Δεν υπάρχει πιο σύντομος δρόμος από το να τον αγγίξεις στα σωστά σημεία.

ΤΑ (ΚΡΥΦΑ) ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΣΟΥ

Τα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού και του υπερθυρεοειδισμού που πρέπει να προσέξεις.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.