Γιατί θέλεις να κάνεις σεξ με τον πρώην σου;

Main Image

Θέλεις ακόμα να κάνεις σεξ με τον Κωστάκη; Για κάνε κλικ.

Λίγο τα χρωματιστά λαμπάκια, λίγο τα γλυκά και το γεγονός ότι όλοι παίρνουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κατέληξες να ψάχνεις τον πρώην σου στο facebook και είσαι έτοιμη να του στείλεις μήνυμα για να βρεθείτε. Τι είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να τον δεις και να κάνετε σεξ; Έχουμε και λέμε.

1. Θέλεις να κάνεις απλά σεξ

Άνθρωπος είσαι, λυγίζεις, θέλεις να κάνεις σεξ. Άρα τι κάνεις; Αναζητάς κάποιον που γνωρίζεις και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά μαζί του (εφ'όσον περνάς καλά μαζί του στο σεξ), για αυτό και τις δύσκολες ώρες στέλνεις μηνύματα στο whats app για να του πεις να βρεθείτε.

ADVERTISING

2. Νιώθεις ότι δεν έχει τελειώσει η κατάσταση μεταξύ σας

Αναζητάς το λεγόμενο closure που λένε και στο χωριό μου, νιώθεις την ανάγκη να βρεθείτε μια ακόμα φορά, γιατί ενδεχομένως η κατάσταση δεν έληξε όπως ήθελες. Μόνο πρόσεξε η 1 φορά, έτσι για τον παλιό, καλό καιρό γίνει 10 φορές, και καταλήξετε να έχετε πάλι σχέση. Να θυμάσαι ότι είναι πρώην σου για κάποιον λόγο!

3. Νιώθεις μοναξιά

Άτιμο πράγμα η μοναξιά και είναι απολύτως λογικό να γυρνάς πίσω, σε παλιές και γνώριμες καταστάσεις, ωστόσο η συνύπαρξη με τον πρώην σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλά, αλλά το συναίσθημα θα είναι παροδικό και μετά είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πιο άσχημα. Για αυτό, άσε το τηλέφωνο κάτω και μην το στείλεις το μήνυμα.

ADVERTISING

4. Πιστεύεις ότι μπορείτε να τα ξαναβρείτε

Σε περίπτωση που δεν έληξες εσύ τη σχέση σας, είναι λογικό να νιώθεις πληγωμένη και να θέλεις να τον κερδίσεις πίσω. Όταν όμως κάποιος έχει αποφασίσει να χωρίσει, μάλλον- ΜΑΛΛΟΝ δεν θέλει να είστε μαζί, οπότε καλό θα είναι πριν κάνεις οτιδήποτε να σκεφτείς καλά αν αξίζει να επενδύσεις σε έναν άνθρωπο που δεν θέλει να τα ξαναβρείτε.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.