VIRAL

Έγινε viral γιατί ήξερε από τριών χρονών ότι θα παντρευτεί το κορίτσι του

Αν υπάρχει όρος "Preschool Sweethearts", τότε αυτή εδώ η περίπτωση πρέπει να τιτλοφορηθεί κάπως έτσι. Τα παραμύθια καμια φορά βγαίνουν αληθινά, και ετοιμάσου να το πιστέψεις, αφού διαβάσεις την παρακάτω ιστορία.

Δυο πιτσιρίκια, λοιπόν ερωτεύτηκαν στο νηπιαγωγείο και “τα είχαν”, με το αγοράκι να είναι πολύ σίγουρο για τον σκοπό του. “Θα την παντρευτώ”, είπε τότε, και σήμερα, με ένα post το οποίο έχει περισσότερα από 22000 likes, μας ενημερώνει πως έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση που είχε δώσει τότε.

 

H Laura κι εγώ γνωριστήκαμε στο νηπιαγωγείο. Μια από τις πρώτες μου μνήμες είναι να είμαι τριών χρονών και να στέκομαι μπροστά στην τάξη στο νηπιαγωγείο, δηλώνοντας ότι θα την παντρευτώ μια μέρα. Όταν ήμασταν παιδιά, η Laura μου έμαθε πώς να κάνω κούνια, να ζωγραφίζω λόφους και τον “σωστό τρόπο” να τρώω το τυρί σε λωρίδες. Έχουμε πολύ όμορφες αναμνήσεις  όταν παίζαμε κρυφτό,  κυνηγητό στην αυλή και ήμασταν άτακτα όταν δεν κοιμόμασταν την ώρα του ύπνου. Ήμουν ερωτευμένος με τη Laura ως παιδί και εξακολουθώ να είμαι μέχρι σήμερα. Τελικά, χαθήκαμε στο Δημοτικό και για τα επόμενα επτά χρόνια, οι ετήσιες Χριστουγεννιάτικες κάρτες ήταν ο μόνος τρόπος για να δούμε ο ένας το πρόσωπο του άλλου. Μετά το Γυμνάσιο ξαναβρεθήκαμε τυχαία, μέσω ενός κοινού γνωστού. Μέσα σε δύο εβδομάδες αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Συνεχίσαμε να τα έχουμε σε όλο το Λύκειο, παρόλο που πηγαίναμε σε διαφορετικά σχολεία. Είχαμε ακόμα και σχέση εξ’ αποστάσεως, όταν πηγαίναμε σε κολέγια σε διαφορετικές πολιτείες. Αντέξαμε σαν ζευγάρι μέχρι τις 23 Μαΐου 2015, όταν πήρα την απόφαση να μείνω πιστός στην προσχολική μου υπόσχεση και να κάνω τη Laura, σύζυγό μου. Της έκανα πρόταση εκεί που άρχισαν όλα, στην τάξη του νηπιαγωγείου.