VIRAL

Έκαναν ταυτόχρονα πρόταση γάμου η μία στην άλλη χωρίς να το έχουν συνεννοηθεί

Όταν είσαι ερωτευμένος και νιώθεις πως έχεις βρει το άλλο σου μισό, είναι αρκετά σύνηθες να σκέφτεστε τα ίδια πράγματα, ή να ολοκληρώνετε ο ένας την πρόταση του άλλου. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Tori Monaco και το κορίτσι της, Berkley Cade, αλλά με πρόταση γάμου   

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο πέρσι, και είναι και για τις δύο η πρώτη σχέση που κάνουν με άτομο του ίδιου φύλου: «Μας συνεπήρε το ότι νιώσαμε αμέσως τη μεταξύ μας σύνδεση και βρήκαμε την ευτυχία που ψάχναμε τόσο καιρό», είπε η Monaco στο BuzzFeed.

H Berkley σχεδίαζε από τον Σεπτέμβριο να κάνει την πρόταση γάμου στην Tori, ενώ η Tori είχε αγοράσει ένα δαχτυλίδι από τον Ιανουάριο. Και οι δυο τους είχαν ζητήσει τη συμβουλή της μαμάς της Berkley για το πώς έπρεπε να κάνουν την πρόταση. Τότε η μαμά Kristy σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ αστείο και ρομαντικό να κάνουν η μία στην άλλη πρόταση την ίδια μέρα, χωρίς καμια τους να το ξέρει. Έτσι τους είπε πότε ακριβώς να κάνουν την επίμαχη ερώτηση στην αγαπημένη τους και είπε να σπάσει λίγη πλάκα παράλληλα, τραβώντας βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Στο τέλος του βίντεο κι αφού έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, έχουν γονατίσει και προσπαθούν να φορέσουν η μία στην άλλη τα δαχτυλίδια, ενώ γελούν με τη σύμπτωση και κλαίνε από χαρά.

 

Εννοείται πως και οι δύο είπαν το “ναι” και είναι ενθουσιασμένες για τον γάμο τους, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.

Αγάπη κι όλα γίνονται.