Ένα ζευγάρι 90 χρονών επισκέπτεται με εικονική πραγματικότητα όλο τον κόσμο

Main Image

"Η αγάπη είναι πολύ διαφορετική όταν είσαι ενενήντα χρονών".

Σήμερα το να μείνεις με έναν άνθρωπο εξήντα χρόνια ακούγεται σαν άθλος. Οι σχέσεις δεν είναι πια τόσο ανθεκτικές στο χρόνο και τα συναισθήματα ξεφτίζουν γρηγορότερα απ' όσο φαντάζονται οι εναπομείναντες ρομαντικοί.

Ένα ζευγάρι ηλικίας ενενήντα χρονών, είναι ακόμα μαζί και θυμάται τα ταξίδια μιας ολόκληρης ζωής: "Ήμασταν πολύ τυχεροί. Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο. Λονδίνο, Παρίσι, Κούβα, Γκουάμ, Ιαπωνία, Κίνα, Εκουαδόρ, Βόρεια Αμερική", θυμούνται και αναπολούν τις αναμνήσεις από τις ταξιδιωτικές τους περιπέτειες. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι 69 χρόνια και είναι ακόμα μαζί. Δυστυχώς όμως δεν μπορούν πια να ταξιδέψουν και αυτό είναι κάτι που τους στεναχωρεί.

ADVERTISING

Ο Nathan φέρνει στο σπίτι τους την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, με μοναδικό του στόχο να του κάνει να θυμηθούν πώς ήταν τα μέρη στα οποία έχουν ταξιδέψει. Δες την υπέροχη εμπειρία τους σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, και μετά κλείσε το εισιτήριο για τον επόμενο προορισμό σου. Γιατί αν δε ζήσουμε εμπειρίες, τι θα έχουμε να θυμόμαστε μεγαλώνοντας;

ADVERTISING

couple90

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.