Ένα ζευγάρι παχύσαρκων χάνει 177 κιλά και ξεκινά τη νέα του ζωή

Main Image

Η αγάπη δεν κοιτάζει μεγέθη. Είναι εκεί και σε βοηθά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Το καλύτερο ίσως πράγμα με τα viral posts, είναι ότι φτάνουν μέχρι τις άκρες των δαχτύλων σου κάποιες δημοσιεύσεις που όχι μόνο θα σου δείξουν πως ό,τι στόχο κι αν βάλεις μπορείς να τον πετύχεις, αλλά και πώς κάποιοι άλλοι άνθρωποι τα κατάφεραν. Πάρε για παράδειγμα τη Lexi και τον Danny.

Όταν τους αρνήθηκαν την είσοδο σε ένα τρενάκι εξαιτίας του βάρους της Lexi στις αρχές κιόλας των ραντεβού τους, εκείνη και το αγόρι της, ο Danny, έθεσαν σαν στόχο για το 2016, να αδυνατίσουν. Οι δυο τους ζύγιζαν 220 και 127 κιλά και από τις αρχές του 2016 έχουν χάσει συνολικά 177 κιλά.

ADVERTISING

fatc

 

"Σε κάθε βήμα ο Danny με στήριζε και με αγαπούσε ανεξάρτητα από το μέγεθός μου. Το να χάσεις βάρος μπορεί είτε να χτίσει, είτε να καταστρέψει μια σχέση και για εμάς, το ταξίδι μας αυτό μας έφερε πιο κοντά. Ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια επειδή θέλουμε να γίνουμε γονείς μια μέρα και τελικά σήμαινε πολύ περισσότερα. Τώρα δεν είναι μόνο εφικτός ο στόχος, αλλά και το να έχουμε μια ζωή να γεράσουμε μαζί. Κράτα γύρω σου εκείνους που σε σπρώχνουν να γίνεις καλύτερη και στήριξε τους στόχους σου άσχετα με το πόσο μικροί ή μεγάλοι είναι", γράφει η Lexi σε ένα από τα Posts της.

fatc2

ADVERTISING

Αποφάσισαν με μια μικρή αφορμή να αλλάξουν τις ζωές τους και τα κατάφεραν. Ο ένας με τη βοήθεια και την στήριξη του άλλου, είδαν πως τελικά η προσπάθεια άξιζε τον κόπο και σήμερα έχουν γίνει διάσημοι ως το ζευγάρι με την πιο θεαματική απώλεια βάρους συνολικά. Φυσικά μπορείς να τα καταφέρεις κι εσύ.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.