VIRAL

Η φωτογραφία που θα σε βοηθήσει να βγεις στην παραλία χωρίς να ντρέπεσαι τον σύντροφό σου

Αυτό που σκέφτομαι πάντα όταν μου λένε "καλοκαίρι ήρθε τώρα, ποτά, παραλίες, φλερτ, summer love", είναι ότι η παραλία είναι - για μένα τουλάχιστον - το λιγότερο πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες τέτοιου τύπου. Ο λόγος; Μα φυσικά το ότι δεν είμαι μοντέλο ούτε έχω σώμα που θυμίζει εξώφυλλο περιοδικού.

Η Jazzy, λοιπόν, μια γυναίκα, μητέρα και υπέρμαχος του body positivity, ανέβασε στο instagram της μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ίδια και τον σύζυγό της με μαγιό. Κάτι που θα προσέξεις κι εσύ, όπως κι εγώ και όλοι μας, είναι ότι η Jazzy έχει παραπάνω κιλά, ενώ ο άντρας της έχει 6pack και μπράτσα και γενικά γυμναστική και fitness.

Η ίδια στη λεζάντα εξηγεί ότι αναρωτιόταν για καιρό, πώς μπορεί ένας τέτοιος άντρας να αγαπάει μια γυναίκα σαν αυτή, με δίπλες, ραγάδες, καμπύλες και μπούτια που τρεμουλιάζουν. Με τον καιρό, βέβαια, κατάλαβε ότι για τον σύζυγό της είναι τέλεια.

Μήπως τελικά ο δρόμος για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας είναι μέσα από την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς;

Απλά μια σκέψη.

Με τα χρόνια, αυτός ο άντρας έχει αγαπήσει κάθε καμπύλη, κάθε δίπλα και κάθε ραγάδα στο κορμί μου. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί! Πώς μπορεί να αγαπήσει κάτι που δεν είναι “τέλειο”; Πώς μπορεί ένα άντρας που “γεννήθηκε γυμνασμένος” να αγαπήσει κάποια σαν εμένα! Δεν έχω επίπεδη κοιλιά, τρεμουλιάζω όταν περπατάω, πού να δεις όταν τρέχω στις σκάλες πολύ γρήγορα, το σώμα μου χτυπάει παλαμάκια!! Αλλά τώρα βλέπω πως έχω το τέλειο σώμα. Κάθε δίπλα, κάθε καμπύλη και κάθε ραγάδα έχει τοποθετηθεί πάνω μου τέλεια, ώστε να κάνει και τους δυο μας χαρούμενους. Αγαπώ το σώμα μου και πλέον βλέπω τον λόγο που το αγαπά κι εκείνος“.